Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ρώτα αυτόν καλύτερα…»

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 10:45

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ρώτα αυτόν καλύτερα...»

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε σε διαδικτυακό Q&A στους ακολούθους της στο Instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την φιλία της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον λόγο που τελείωσε

Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει τις διακοπές της στη Μύκονο με την παρέα της. Όταν χαλαρώνει ασχολείται με την επικοινωνία της στο Instagram με τους ακολούθους της. Οπότε τους έδωσε την ευκαιρία να πάρουν απαντήσεις σε θέματα που την αφορούν. Άλλωστε εκείνη τους παρότρυνε να την ρωτήσουν ό,τι θέλουν να μάθουν.

Μια από τις ερωτήσεις αφορούσε την κόντρα που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες στο Twitter. Αφορμή ήταν κάποια retweet που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αφορούσαν την εμφάνισή της.

«Ήσουν φίλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Γιατί δεν είστε πια;». Ήταν η ερώτηση που της έκαναν και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε:

«Ρώτα αυτόν καλύτερα. Όπως και να έχει εγώ δεν κρατάω κακίες. Καλή καρδιά και να είναι καλά».

Η κόντρα που ξεκίνησε από το Twitter

«Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο…Ουγγαρέζος…θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι …τίποτα άλλο!». Έγραψε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε πολλά σχόλια συμπαράστασης.  Αλλά όταν ένας follower της εξήγησε πως είναι τακτική του Δημήτρη Ουγγαρέζου να αναδημοσιεύει και δικά του αρνητικά σχόλια, εκείνη σχολίασε «Άλλο να τα κάνει για τον εαυτό του κ άλλο για μια γυναίκα …κ τα δικά μου τα αρνητικά κ γω τα κάνω retweet ✌🏻».

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε το θέμα γράφοντας: «Αυτά… και κακώς ασχολήθηκα. Ας κοιμηθώ αγκαλιά με τη μπαλίτσα μου. Καλό βράδυ σε όλους».
Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της: «Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow…Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε τσακωθεί. Για μένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το πιο αδικημένο πρόσωπο στον ΑΝΤ1…».