Κατερίνα Γιατζόγλου: «Η εργασιομανία με έσωσε από πολλά Βατερλό»

30 Απριλίου 2022 20:15

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Η εργασιομανία με έσωσε από πολλά Βατερλό»

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη και αποκάλυψε πως είναι πολύ απαιτητική σε ό,τι κάνει και μπορεί να κουράζει όσους εργάζονται μαζί της με την τελειομανία της

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Η εργασιομανία με έσωσε από πολλά Βατερλό».

Δηλώνει απαιτητική με τους συνεργάτες της, όμως το αποτέλεσμα θεωρεί ότι τους δικαιώνει όλους. Το άγχος που την καταβάλει το χαρακτηρίζει δημιουργικό.

«Έχω δημιουργικό άγχος, καθημερινό και παντοτινό, γιατί τα θέλω όλα τέλεια. Είμαι τελειομανής». Αποκάλυψε στο Mega.

Έχει κατά καιρούς διάφορες προτάσεις για να κάνει εκπομπές στην τηλεόραση. Τις οποίες προς το παρόν αρνείται.

«Η προτεραιότητα που έδωσα στην καριέρα μου δεν μου στέρησε τις χαρές από την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ μάλιστα ότι με έσωσε από πολλά βατερλώ. Εστιάζω πολύ στη δουλειά μου και αυτό δεν μου δίνει χώρο και χρόνοα να κάνω λάθη».

Ο νέος σύντροφος και η άρνηση για συγκατοίκηση

Η Κατερίνα Γιατζόγλου αποκάλυψε πως αυτή τη περίοδο έχει σύντροφο και όλα πάνε καλά στην προσωπική της ζωή. Αλλά δεν θα συγκατοικούσε γιατί έτσι θα χαλάσει το σασπένς της σχέσης.

Έχει δεχτεί μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο, τα οποία την έχουν κάνει να γελάσει απίστευτα: «Αυτό δείχνει πείνα από πίσω», είπε.

Τα νέα της επαγγελματικά βήματα

Η ίδια έχει γράψει μία κωμωδία με γυναίκες, με το έργο να έχει πάει ως πρόταση σε κανάλι. Παράλληλα το βιβλίο της με τίτλο «Ο Μακιαβέλι του έρωτα» θα γίνει ταινία.

Για το #metoo είπε σε παλιότερη συνέντευξη

«Όλοι ήξεραν. Εγώ όμως δεν πήγαινα πουθενά και δεν φωτογραφιζόμουν μαζί τους. Δεν ήθελα να έχω σχέσεις. Ήταν πάρα πολύ γνωστό. Δεν πήγαινα ποτέ. Δεν τους έχω κάνει ποτέ συνεντεύξεις ούτε όταν ήμουν στο Mega ούτε στον ΑΝΤ1. Ήμουν το στραβόξυλο».

«Ναι ήταν αυτά του τύπου αστεία, υπονοούμενα. Εμένα είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος που δεν… Τα έχω πληρώσει όλα. Το να μιλήσεις την ώρα που γίνεται, υπάρχει πέναλτι. Έχω χάσει πολλές δουλειές. Δεν το έχω μετανιώσει. Έχω χάσει καριέρες, μία στον κινηματογράφο και μία στην τηλεόραση». Πρόσθεσε αναφερόμενη και στις παρενοχλήσεις που έχει υποστεί και η ίδια.