Κατερίνα Καινούργιου: «Από ότι ξέρω ο Λιάγκας κάνει κουμάντο»

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 15:18

Κατερίνα Καινούργιου: «Από ότι ξέρω ο Λιάγκας κάνει κουμάντο»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» ασχολήθηκαν με το θέμα της Φαίης Σκορδά και του ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση και έκανε αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής του Alpha

«Η εκπομπή πια δεν συγκρίνεται ούτε με τη δικιά μας, είναι μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή. Κι εδώ να ήταν ο Γιώργος, αυτός θα το έπαιρνε επάνω του αυτό το κομμάτι. Ο Γιώργος ξέρει να το χειρίζεται αυτό καλύτερα από όλους όσοι είμαστε στην πρωινή ζώνη.

Αν η Φαίη, δεν ξέρω αν παραγκωνίστηκε, δεν ξέρω πώς νιώθει η ίδια, αλλά μπορεί και η ίδια να μην ήθελε να το κάνει όλο αυτό το ενημερωτικό. Αλλά ο ΑΝΤ1 προτιμά αυτή τη στιγμή που βλέπει τα νούμερα τον Λιάγκα και αφήνει πίσω ένα πρόσωπο το οποίο 10 χρόνια του έχει χαρίσει επιτυχίες και έσοδα;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η Φαίη είναι από τα πιο εμπορικά πρόσωπα και η ψυχαγωγία φέρνει έσοδα. Μου κάνει εντύπωση που ο ΑΝΤ1 δεν προστατεύει, δεν μπορεί να αξιοποιήσει ένα πρόσωπο που δέκα χρόνια φέρνει μόνο επιτυχίες και λεφτά, επειδή το τελευταίο τετράμηνο εκτοξεύθηκαν τα νούμερα. Εντάξει ο Γιώργος το χειρίζεται καλύτερα, αλλά μου κάνει εντύπωση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Από ό,τι ξέρω ο Λιάγκας κάνει κουμάντο», τόνισε.

 

Φαίη Σκορδά: Τη διεκδικεί και το Mega. Τι θα γίνει με τη Δανάη Μπάρκα αν συμφωνήσει;

Το θέμα των ημερών είναι η ανανέωση του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά στον Antenna με σχεδόν όλα τα κανάλια πια να την διεκδικούν και να ρίχνουν «χρυσάφι» στα πόδια της για να την αποκτήσουν.

Σύμφωνα με το gossip-tv και την Διονυσία Ζαπατίνα, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι που βρίσκεται εδώ και 9 χρόνια λήγει σε περίπου έναν μήνα και εδώ και λίγο καιρό οι φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται αν όχι και με τα δύο πόδια, τουλάχιστον με το ένα έξω από τον Antenna, οργιάζουν.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί και σχεδόν κάθε εβδομάδα μπαίνει κι άλλο ένα κανάλι στην διεκδίκησή της. Λογικό. Η Φαίη Σκορδά εκτός από πολύ καλή παρουσιάστρια είναι και brand από μόνη της, οπότε είναι μαθηματικά βέβαιο πως όποιο κανάλι την έχει στο δυναμικό του θα πάρει και ένα σημαντικό κομμάτι της διαφημιστικής πίτας μαζί της.

Και καθώς τα κανάλια είναι επιχειρήσεις σίγουρα αυτά τα μετράνε κάποιες φορές -μην κρυβόμαστε- περισσότερο κι από τις τηλεθεάσεις των εκπομπών. Και η Φαίη, όπως λέμε λαϊκά, τα φέρνει.

Μετά το Star και τον SKAI, στο παιχνίδι μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες μας και το Mega. Και όπως μαθαίνουμε έχει υπάρξει ήδη επικοινωνία και πρόταση από το κανάλι προς τη Φαίη. Φυσικά για καθημερινό, στην ώρα που τώρα βρίσκεται η εκπομπή Πάμε Δανάη.

Όχι, η Δανάη Μπάρκα δε θα “φαγωθεί”. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας οι σκέψεις του καναλιού, αν τελικά η Φαίη Σκορδά αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε, είναι η εκπομπή της Δανάης (με την οποία είναι πολύ ευχαριστημένοι) να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο ενισχύοντας εκεί το πρόγραμμα μετά από τη Σίσσυ Χρηστίδου και δίνοντας την ευκαιρία και στην Δανάη Μπάρκα να κάνει και θέατρο που τόσο το ήθελε και το αγαπά αλλά με το τωρινό της πρόγραμμα δεν είχε τον χρόνο να το υποστηρίξει. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα γρήγορες.