Κατερίνα Καινούργιου: Τέλος από τον Alpha;

23 Μαΐου 2022 13:30

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την Κατερίνα Καινούργιου αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη με την εκπομπή της συχνά να σημειώνει μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης.

Μπορεί η μεταγραφή της Κατερίνας Καινούργιου από το Open στον ALPHA να έγινε μετά βαΐων και κλάδων όμως στην πορεία εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό Βατερλώ για την ξανθιά παρουσιάστρια.

Τους τελευταίους μήνες και με την μεταστροφή του πρωινού του ΑΝΤ1 σε αμιγώς ενημερωτικά θέματα που έφεραν αύξηση στα ποσοστά τηλεθέαση της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται συχνά κάτω από το μέσο όρο του σταθμού μειώνοντας ποσοστά που προκαλούν απογοήτευση στους ιθύνοντες του καναλιού.

Άλλωστε υπάρχουν μέρες που η πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται κάτω ακόμα και από το πρωινό πρόγραμμα του Οpen με την Μπέτυ Μαγγίρα.

Οι φήμες φουντώνουν καθημερινά όλο και περισσότερο για το κόψιμο της εκπομπής της. Και στα δημοσιογραφικά γραφεία οι πληροφορίες φτάνουν η μία μετά την άλλη όχι μόνο για την δυσαρέσκεια που έχουν οι άνθρωποι του Alpha για το περιεχόμενο και την εικόνα που προβάλλει η πρωινή εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστριας αλλά κυρίως για τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης.

Μέσα στο σενάριο για την πιθανή διακοπή της συνεργασίας του ΑLPHA με την Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται και η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία έχει πολλαπλασιάσει τα ποσοστά τηλεθέασης της  μεσημεριανή της εκπομπή και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε να παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του σταθμού όπως ακριβώς έκανε πριν από λίγα χρόνια στον ΣΚΑΪ.

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ενόχληση στους διευθυντές του καναλιού είναι το γεγονός ότι η εκπομπή που προηγείται της Κατερίνας Καινούργιου αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης σχεδόν καθημερινά με την εκπομπή Super Κατερίνα να μην μπορεί να απορροφήσει καθόλου την πάσα που παίρνει από το Happy Day.

Και επειδή ο διάβολος βρίσκεται πάντα στις λεπτομέρειες οι καλά γνωρίζοντες το τηλεοπτικό τοπίο αναφέρουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής κάτι το οποίο κάνει ακόμα πιο εύκολο το σχέδιο απομάκρυνσης της