Κάτια Ζυγούλη: Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί με κλειστά τα μάτια!

Συντάκτης: Newsroom

15 Οκτωβρίου 2022 16:30

Κάτια Ζυγούλη: Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί με κλειστά τα μάτια!

Η Κάτια Ζυγούλη αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο καλλίγραμμες και εντυπωσιακές παρουσίες της showbiz.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά και μητέρα τεσσάρων παιδιών έχει αφοσιωθεί στους δύο αυτούς πιο σημαντικούς ρόλους της ζωής της, όμως φροντίζει ιδιαίτερα και τον εαυτό της προκειμένου να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της στα κιλά που θέλει.

Έτσι, η Κάτια Ζυγούλη ακολουθεί, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μία συγκεκριμένη διατροφή που τη βοηθάει να παραμένει fit.

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά», αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη.

Κάτια Ζυγούλη: Παραδίδει μαθήματα στυλ στις διακοπές της στην Σχοινούσα

Η Κάτια Ζυγούλη παραδίδει μαθήματα στυλ ακόμα και στις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφίες της γίνονται γρήγορα viral με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν σε κάθε ανάρτηση της.

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές της στην Σχοινούσα εκεί από την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός με ένα λευκό crop top και μικροσκοπικό τζιν σορτσάκι αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η ίδια διατηρείται οι αναλογίες στο σώμα της παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τέσσερις εγκυμοσύνες όμως δεν έχει καμία ατέλεια. Κατά το παρελθόν έχει μιλήσει για τις διατροφικές της συνήθειες αλλά και για την αγάπη της την γυμναστική

Όσο για το πώς η Κάτια Ζυγούλη καταφέρνει να διατηρεί την σιλουέτα της, η ίδια έχει πει πως:

“Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά”