Κάτια Ζυγούλη: «Ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς, δεν είναι όμως έτσι»

Συντάκτης: Newsroom

1 Φεβρουαρίου 2024 18:38

Η Κάτια Ζυγούλη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την καθημερινότητά της με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους.

Όπως υπογράμμισε το πρώην μοντέλο «νομίζω πως από την πρώτη εγκυμοσύνη και έπειτα με απορρόφησε τόσο πολύ η μητρότητα, που δε με συγκινούσαν τα υπόλοιπα. Βέβαια ποτέ δεν ήμουν πολύ μέσα στα κοσμικά. Αυτή τη στιγμή η καθημερινή μας ζωή είναι πάρα πολύ κοντά στο χώμα και στη φύση».

Η σχέση Κάτιας Ζυγούλη και Σάκη Ρουβά έχει εντάσεις και διαφωνίες

Όσον αφορά την εικόνα που έχουν οι άλλοι για το ζευγάρι, η Κάτια Ζυγούλη επεσήμανε «νιώθω ότι ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και μας το δίνω. Δεν είναι όμως έτσι, δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι. Εννοείται ότι υπάρχουν και εντάσεις και διαφωνίες, αλλά όλα σε φυσιολογικά πράγματα. Το θέμα είναι πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις, γιατί όλα αντιμετωπίζονται. Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου, αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί».

Η Κάτια Ζυγούλη για την αναγνωρισιμότητα και την υπερέκθεση

Σχετικά με τη δημοσιότητα και την υπερέκθεση, σημείωσε «αυτό που μου κοστίζει πιο πολύ είναι τώρα με τα κινητά των απλών ανθρώπων. Σηκώνει ο άλλος την κάμερα του κινητού χωρίς διάκριση. Πρόσφατα συνέβη σε εστιατόριο που ήμασταν μαζί με τα παιδιά και επειδή είδα πήγα στην κυρία και της είπα, παρακαλώ αν θέλετε φωτογραφία με το Σάκη μπορείτε να το ζητήσετε αλλά μη βγάζετε τα παιδιά».

Και συμπλήρωσε η Κάτια Ζυγούλη «ο κόσμος ενθουσιάζεται και δεν μπορεί να νιώσει πως αυτή την οικογενειακή στιγμή κάτι που έπρεπε να επιλέξουμε, ήταν το αν θα έχουμε μια φυσιολογική ζωή και ταυτόχρονα με κάποιον τρόπο να εκτεθούν και τα παιδιά στον κόσμο ή αν θα έπρεπε να βγαίνουμε χωριστά. Τα παιδιά δηλαδή να βγαίνουν με άλλους και να βγαίνω εγώ με το Σάκη μόνοι μας για να μην υπάρχει αυτή η έκθεση. Επιλέξαμε το πρώτο».

Ερωτηθείσα αν τα παιδιά έχουν απορίες σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου, τόνισε «τα παιδιά περνάνε τρεις φάσεις, όταν είναι πολύ μικρά εκνευρίζονται, μετά κολακεύονται και τέλος περνάνε τη φάση ότι “δεν θέλω γιατί εγώ είμαι εγώ και είμαι μόνο η κόρη ή ο γιος του Σάκη”. Όταν είσαι νέος το κυνηγάς μετά από λίγο βλέπεις ότι αναγνωσιμότητα έχει πλάκα για την εποχή που την χρειάζεσαι αλλά είναι δελεαστική για την εποχή της νιότης και της φιλαρέσκειας. Και σίγουρα δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να κοιμηθείς το βράδυ είμαι γεμάτη».

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς