Κωνσταντάρας για Εμμανουήλ: «Τεράστια κωλοτούμπα και καμία τιμή»

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2022 12:20

Survivor: «Ο Μαρτίκας είναι ψευτορήτορας και έχει στήσει ψευτοειδύλλιο με τη Βρισηίδα»

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος για ακόμα μία φορά καταφέρθηκε εναντίον του make-up artist που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε μέσα από την πρωινή εκπομπή του open και σχολίασε τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή love.it του ΣΚΑΪ και Αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και στην Σοφιάννα Αβραμάκη

«Εγώ βλέπω τεράστια κωλοτούμπα παιδιά και καμία τιμή. Όταν βγαίνεις στις κάμερες και κατηγορείς 2 ανθρώπους ότι πηγαίνουν και έχουν ερωτικά χαϊδέματα στη ζούγκλα, όταν το μαθαίνουν, μπροστά τους λες ότι ήταν πλάκα και μετά όταν βγαίνεις από το παιχνίδι λες ότι τα εννοούσες αλλά τα είπα με τρολαριστικό χαρακτήρα, αρχικά πρέπει να ξέρεις ότι -37, 47, 57 χρονών όσο κι αν είναι – πως η αλήθεια και το τρολ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν λες αλήθεια τρολάροντας.

Αν ήταν όλα αυτά τόσο αλήθεια, δεν τα είπε ποτέ μπροστά τους. Δεν λέει τα ίδια. Θα πιστέψω έναν άνθρωπο που τη μία τρολάρει, μία λέει ψέματα, μία το λέει μπροστά στις κάμερες. Δεν θα τον πιστέψω. (…) Εδώ βλέπω μέγιστη κωλοτούμπα. Αν βρεθεί έξω με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, θα ήθελα πάρα πολύ να δω τι θα της πει. Επίσης, λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Μαρτίκα ότι διψάει για δημοσιότητα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, θα τρελαθούμε όλοι!»

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την έξοδό του από το ριάλιτι επιβίωσης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκαθάρισε πως δεν παίρνει πίσω όσα είπε για Σοϊλέδη και Αβραμάκη.

«Ό,τι λέω υφίσταται. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις… Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι πρόσβαλλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα. Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω».