Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 14:06

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά, με μια ανάρτηση στα social media.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που της ευχήθηκε για την εγκυμοσύνη.

«Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήδη οι φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της δημοσιεύονται στα περιοδικά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε μία ανάρτηση μέσα από την οποία ουσιαστικά παραδέχεται για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της στο πρώτο της παιδί από τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.
Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας»