Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η Μαρία Αντωνά μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω»

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 09:00

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η Μαρία Αντωνά μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για την παρεξήγηση ανάμεσά σε αυτόν και την αρραβωνιαστικιά του Άρη Σιϊλέδη, Μαρία Αντωνά

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στη συνέντευξη  που παραχώρησε στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια  έκανε λόγο για τον τρόπο με τον οποίο τον έσπρωξε στον τελικό του Survivor η Μαρία Αντωνά. Ενώ πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης είχαν επαφές με μηνύματα. Τα οποία αποδίδει στην στρατηγική της για την υποστήριξη του Άρη Σοϊλέδη.

Με την Μαρία Αντωνά τι ακριβώς συνέβη στον τελικό; Σου τα είχε… μαζεμένα επειδή έλεγες για τον Άρη και την Σοφιάννα;

Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω.

Επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε πει για την Μαρία Αντωνά

Την πήρα πρώτος τηλέφωνο με το που βγήκα από το παιχνίδι και της εξήγησα κάποια πράγματα. Της εξήγησα πως ότι είπα δεν ήξερα τι διαστάσεις θα πάρουν. Της είπα ότι πάντα πήγαινα με το πιστεύω και το θεωρώ. Με ρώτησε πάρα πολύ σοβαρά αν είδα κάτι. Της είπα ότι αν ήθελα να της κάνω κάτι κακό θα της έλεγα ότι είδα κάτι σοβαρό αλλά δεν είδα κάτι σοβαρό