Κωνσταντίνος Βασάλος: Από αυτόν τον παρουσιαστή έκλεψε την πρωινή εκπομπή για την επόμενη σεζόν

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 12:00

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να με αντέξει»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να έριξε τίτλους τέλους τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου όμως άνοιξε ένα μεγάλο κεφάλαιο με το Star.

Ο πρώην συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου ο οποίος αποχώρησε για να πάρει μέρος στο reality διάσημων Asia Express πριν φτιάξει τη βαλίτσα του είχε κάνει και τα απαραίτητα δοκιμαστικά για την πρωινή ζώνη του Star.

Η πληροφορία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει απόλυτα το ρεπορτάζ του ciao.gr το οποίο πριν από λίγες ημέρες είχε αναφέρει ότι ο Γιώργος Καρτελιάς αποτελεί παρελθόν για την πρωινή ζώνη του καναλιού και παρά το γεγονός ότι η συμπαρουσιάστρια του είναι και κουμπάρα του ήταν εκείνη που σιγά-σιγάέδειξε την πόρτα της εξόδου.

Πριν φύγει για τη μακρινή Ασία  ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε κάνει τα απαραίτητα δοκιμαστικά με το κανάλι να μένει απόλυτα ενθουσιασμένο με τις επιδόσεις του πρώην παίκτη του Survivor και όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος μετά την περιπέτειά του να αναλάβει και το πρωινό του πόστο.

Από την άλλη οι σχέσεις του με την Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκονται στο χειρότερο σημείο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο εδώ και μήνες να δυσανασχετούσε με το γεγονός ότι η εκπομπή κάνει στροφή στην ενημέρωση και στα κοινωνικά θέματα στα οποία ο ίδιος δεν είχε σχεδόν καμία συμμετοχή.

Και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους αντάλλαξαν λόγια αγάπης και αλληλοσεβασμό την τελευταία του ημέρα λίγο πριν πετάξει για τη μακρινή καμπότζη η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική!

«Τέσσερα χρόνια είναι πολλά όντως, και σε νιώθω οικογένεια και όχι συνεργάτιδα. Κάναμε διακοπές, γελάσαμε, στενοχωρηθήκαμε, εγώ νευρίασα, ευχαριστώ για την υπομονή σου και για όλα αυτά. Όποιος έρχεται δίπλα σου, παίρνει πολλά από εσένα και δεν το λέω για να σε καλοπιάσω ή για δημόσιες σχέσεις. Το λέω με ειλικρίνεια. Σ’ αγαπώ».

Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια στιγμή και αν επιστρέψει από τη μακρινή Ασία δεν θα ξανακαθίσει στο πλευρό της Σίσσυς  Χρηστίδου μέχρι το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.