Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

17 Απριλίου 2022 17:22

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

Η Μαίρη Χρονοπούλου μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια δημόσια έκκληση. Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός γνωστοποιεί ότι έχει ανάγκη από αίμα και καλεί όποιον μπορεί να τη βοηθήσει.

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

Όπως αποκάλυψε η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά την απόφασή της να μπει σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς γνωρίζοντας τους χαμηλούς δείκτες αιματοκρίτη της βρέθηκε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και να έχει άμεση ανάγκη από αίμα.

Να σημειώσουμε, ότι η ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» εδώ κα δυο μέρες.

«Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες και φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου.

Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ (@marychronopoulou_official)