Μαρία Χάνου: «Οι γονείς μου αποτελούν πάτημα για να μην με προσεγγίσει κάποιος επιθετικά»

3 Απριλίου 2022 16:25

Μαρία Χάνου: «Οι γονείς μου αποτελούν πάτημα για να μην με προσεγγίσει κάποιος επιθετικά»

Η Μαρία Χάνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της στη «Μουρμούρα»

Μαρία Χάνου: «Οι γονείς μου αποτελούν πάτημα για να μην με προσεγγίσει κάποιος επιθετικά»

Για την επιτυχία της «Μουρμούρας»: “Η «Μουρμούρα» είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα και υπάρχει αρκετός κόπος γιατί το να το κάνεις αυτό συνεχόμενα χρειάζεται μία ανανέωση και να μην επαναπαυτείς, να μην χάσεις το ενδιαφέρον σου, να μην επαναπαυτείς».

Για το μικρόβιο της υποκριτικής: «Υπήρχε πάντα μέσα μου από την άποψη ότι μέσα σε έναν τέτοιο χώρο εγώ κάπως μεγάλωσα.

Βλέποντας τους γονείς μου στην τηλεόραση, στην αρχή, θυμάμαι ότι μου φαινόταν πολύ περίεργο. Αναρωτιόμουν πως γίνεται να είναι και εκεί αν είναι και εδώ.

Σιγά σιγά το συνήθιζα, χαιρόμουν και ήμουν περήφανη και για τους δύο. Θα ήθελα και με τους δυο γονείς μου να συνεργαστώ στο μέλλον.

Ότι βρίσκονται στον χώρο είναι ένα σημαντικό πάτημα για να μη με προσεγγίσει κάποιος με έναν τρόπο επιθετικό ή δυσάρεστο».

Η Μαρία Χάνου, η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις της υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη: «Είναι κάπως, σε ξαφνιάζει»

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Μαρία Χάνου κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τα όσα είπε η μητέρα της για την εγκληματική δράση που όπως φαίνεται είχε κατά το παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης

Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη

να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω.

Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει.

Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο…

Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο

λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας»;