Μαρία Κορινθίου: Έτσι είναι το πρόσωπό της κάτω από το μακιγιάζ

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 14:27

Μαρία Κορινθίου: Έτσι είναι το πρόσωπό της κάτω από το μακιγιάζ

H Μαρία Κορινθίου, σε βραδινή της έξοδο επέλεξε να δείξει την φυσική της ομορφιά.

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε το παρών στο Opening στο Μοναστηράκι για το «Sisinely Gastro Bar», εκεί βρέθηκαν και άλλοι celeberities.

Η ηθοποιός επέλεξα να φορέσει ένα total black look. Ήταν άβαφη και τα μαλλιά της τα είχει πιάσει έναν χαλαρώ κότσο.

Να τονίσουμε ότι η Μαρία Κορινθίου είναι μια γυναίκα που προσέχει πολύ τον εαυτό της και την εμφάνισή της.

Πρόσφατα μάλιστα κατάφερε να χάσει κάποια κιλά που είχε πάρει και η διαφορά ήταν εμφανές…

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε τη μεγάλη απώλεια βάρους! Το μυστικό που άλλαξε το σώμα της

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια βάρους που είχε τις τελευταίες εβδομάδες και το μυστικό που κρύβεται πίσω από αυτό.

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο περιοδικό OK και αποκάλυψε πώς το τελευταίο διάστημα έκανε ιδιαίτερη προσπάθεια για να χάσει τα κιλά που είχε πάρει οταν ανέβηκε στην ζυγαριά και είδε το αποτέλεσμα της κακής διατροφής πήρε τη μεγάλη απόφαση ζήτησε βοήθεια από ειδικούς.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με ιδιαίτερη ειλικρίνεια για τη μεγάλη προσπάθεια της την επιμονή της να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και πώς τα κατάφερε τελικά να φτάσει τον στόχο της

«Επειδή γενικά με ρωτούν τι έκανα και πολλοί μου ζητούν να τους δώσω το διατροφικό πρόγραμμά μου, θέλω να τονίσω ότι επισκέφθηκα έναν ειδικό που ήξερε τα προβλήματά μου και τον τρόπο ζωής μου και μου συνέστησε την ανάλογη διατροφή και αντίστοιχα συμπληρώματα.

Γνώριζε ακριβώς τις δικές μου, εξατομικευμένες ανάγκες, γι’ αυτό και δεν είναι δυνατόν να μοιράζομαι τη διατροφή που υιοθέτησα.

Σίγουρα ήταν σκληρή, όμως είχα πίστη και στόχο. Ήταν όλα οργανωμένα στο μυαλό μου, ήμουν πολύ πειθαρχημένη και ήξερα ότι θα χάσω κιλά.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι το αποφάσισα εγώ και είχα προσήλωση. Η διατροφή που έκανα ήταν πρωτεϊνούχα, ενώ είχα να ζυγιστώ από την εγκυμοσύνη μου.

Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά γιατί αισθανόμουν ότι είχα πάρει βάρος, μόλις είδα το νούμερο είπα “τώρα το ράβεις!” και τελείωσε η ιστορία.

Ποτέ δεν αγχωνόμουν για τα κιλά. Ξέρω ότι αυτό το θέμα απασχολεί σχεδόν όλους τους ανθρώπους, αλλά εγώ δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω δίαιτα. Να όμως που ήρθε η στιγμή! Τώρα είμαι στη φάση που προσέχω. Για παράδειγμα, προχθές ήθελα να φάω πίτσα. Την επόμενη, όμως, έφαγα σαλάτα. Κάπως έτσι το ελέγχω πλέον. Όλα ξεκινούν από το μυαλό».