Μαρία Σολωμού: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 14:18

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και οι παρουσιαστές την ρώτησαν και για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός ήρθε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση όταν οι παρουσιαστές την ρώτησαν για την φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Η αντίδρασή της και μόνο ήταν αρκετή για να τελειώσει το θέμα μέσα λίγα λεπτά με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να αλλάζουν θέμα στη συζήτηση.

«Που το βλέπετε ότι είμαι σε σχέση; Αλήθεια. Να φτιάξεις τα ισπανικά σου Γιώργο. Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Κι επίσης έχω και πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και ο,τιδήποτε άλλο.

Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάσει περιπτώσει δεν θα έλεγα. Επίσης, δεν θα έκανα άλλο παιδί, μου έφτασε το δικό μου»

Ποιος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της

Mente Fuerte είναι τράπερ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Black Bandana. Είναι 34 ετών, ενώ η Μαρία Σολωμού 47. Έχουν 13 χρόνια διαφορά ηλικίας κάτι που παρ’όλα αυτά δεν δείχνει να τους πτοεί. Πολλά τραγούδια του έχουν γίνει τεράστια hits, ένα από αυτά μάλιστα είναι και το πασίγνωστο Caliente.
Mente Fuerte μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Μετακόμισε για ένα διάστημα στο Νέο Ηράκλειο και επέστρεψε στην πρώτη του γειτονιά, όπου μένει ακόμη. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν tattoo artist, ενώ μία ακόμη μεγάλη του αγάπη, είναι οι μηχανές. Είναι ιδιαίτερα ήρεμος, ενώ προτιμά τα εστιατόρια από τα κλαμπ. Επίσης, ο ίδιος λατρεύει τα ζώα και μάλιστα, η μητέρα του διατηρεί καταφύγιο για αδέσποτα σκυλάκια στη Σκάλα Λακωνίας, την οποία επισκέπτεται συχνά.
Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους.