Μάξιμος Μουμούρης: «Είναι τεράστιο ευτύχημα που το ΣΕΗ μπαίνει μπροστά κι έχει πολύ υλικό στα χέρια του – Να σπάσει το τεράστιο απόστημα που υπάρχει»

10 Φεβρουαρίου 2021 19:15

Για τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου μίλησε ο Μάξιμος Μουμούρης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Αποκάλυψε πως το ελληνικό #Metoo είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Υπάρχει μια αναστάτωση και μια αμηχανία αλλά εμείς προχωράμε κανονικά.

Η δουλειά μας είναι να είμαστε πάνω στη σκηνή και να ασχολούμαστε με το αντικείμενό μας. Δεν είναι δουλειά μας να ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο και νομίζω δεν θα κάνουμε καλό και στο αποτέλεσμα.

Φυσικά και ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας του χώρου όλα όσα συμβαίνουν με έχουν επηρεάσει . Μου δίνεται η ευκαιρία να στείλω την αμέριστη συμπαράστασή μου στα θύματα αυτών των ιστοριών, σε αυτούς που έχουν μιλήσει και σε όσους θα μιλήσουν στο μέλλον βρίσκοντας το απαραίτητο θάρρος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να σπάσει ένα τεράστιο απόστημα που υπάρχει στον χώρο μας» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία για όσους έχουν τέτοιες ορέξεις να κάτσουν στα αβγά τους. Να μην τολμήσουν να αγγίξουν είτε ψυχικά είτε σωματικά κανέναν, μια τεράστια ευκαιρία από εδώ και πέρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο».

«Είναι τεράστιο ευτύχημα που το ΣΕΗ μπαίνει μπροστά κι έχει πολύ υλικό στα χέρια του το οποίο περιμένει υπομονετικά να διαχειριστεί και με βάση ό,τι θα πει και η Δικαιοσύνη να στηρίξει τα θύματα», πρόσθεσε.