Mετά την έκλειψη… τι; Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο έως την ερχόμενη Δευτέρα

Δημοσιεύθηκε: 22/01/2019 12:59
Mετά την έκλειψη... τι; Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο έως την ερχόμενη Δευτέρα

Καλό επταήμερο να έχουμε και να πάμε στο σημερινό 24ωρο, οπότε η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη: σε αυτή τη θέση, οι δυο πλανήτες προσφέρουν πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, δώρα και κοινωνική επιτυχία σε ασταθή (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του 2ου δεκαήμερου. Μια χαρά, πλην όμως έρχεται μια «δύσβατη» 23η Ιανουαρίου: το τετράγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό «κρούει τον κώδωνα» σε κυριαρχικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους) του 3ου δεκαήμερου, που θα πρέπει να μην είναι τόσο επιθετικοί και να μην το βάλουν κάτω σε περίπτωση κάθε τύπου επιπλοκών σε σπουδές ή ταξίδια.

Τέλος, η 25η του Γενάρη είναι επίσης μια όμορφη μέρα, με το τρίγωνο του Άρη στον Κριό και του Δία στον Τοξότη: δίνει την ευκαιρία για επέκταση και προώθηση της καριέρας τους σε ασταθή και παρορμητικά που έχουν γενέθλια το 2ο δεκαήμερο. Εν ολίγοις, η εβδομάδα θέλει κάποια προσοχή και κυρίως να μην προβούμε σ’ έντονες δηλώσεις και πράξεις. Επίσης, μας θέλει να εμβαθύνουμε στο παρασκήνιο. Για τυχόν ρίσκα, δε, μόνον η 25η προσφέρεται κι αυτό για τα ζώδια που προααναφέραμε.

Όσον αφορά, για το φινάλε, τη χώρα μας, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού μεν και η χθεσινή Πανσέληνος «πακέτο» με την ολική έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα μάς έβαλε στη διαδικασία να ψάξουμε μέσα μας τι είναι εκείνο που θέλουμε ή τι δεν μας ικανοποιεί σε ψυχικό -και όχι μόνο- επίπεδο και να το σταματήσουμε: αυτό ακριβώς είναι και το «σύνθημα» των άστρων για τον καθένα και (για ευνόητους λόγους) περισσότερο για τους Λέοντες. Άρα και για τον Αλέξη Τσίπρα, που ανήκει στα λιοντάρια. Αυτά, μάλιστα, μέχρι το τέλος του μήνα.

SOS 

Κριοί και Ταύροι, μην αμελείτε την υγεία σας και Καρκίνοι μη δίνετε λαβές γι’ αψιμαχίες. Λέοντες, μη βιάζεστε κατά τις μετακινήσεις σας και Παρθένοι, προσοχή σ’ επιτήδειους που σκοπεύουν να σας εκμεταλλευτούν. Εσείς, Ζυγοί, να τσεκάρετε τα πάντα για να μη σας «ρίξουν» στα επαγγελματικά με υποσχέσεις και Υδροχόοι, μη βιάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά. Ιχθείς, δε, μην πάρετε στα σοβαρά καινούριες γνωριμίες, είτε έχουν «τρυφερή εσάνς», είτε όχι! Aυτό και αποκλειστικά αναφορικά με τα αισθηματικά, κάνετέ το τώρα και μέχρι την Πέμπτη. Όχι στη συνέχεια.

LUCKY IN LOVE

Ο δείκτης τύχης στον έρωτα γι’ αυτήν την εβδομάδα δείχνει «καβουράκια», ελεύθερα ή μη. Αμέσως, μετά Σκορπιούς, καθώς και Λέοντες και κυρίως αν βασιστούν στο ένστικτό τους. Το ίδιο ισχύει, δε και για τους σόλο Παρθένους, αλλά και για τους -επίσης μόνους- Αιγόκερους και Υδροχόους. Επίσης, πριμοδοτούνται δεσμευμένοι Κριοί.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε προικίζει με ορμή και δύναμη, φαίνεται, όμως, ότι ενίοτε στοχεύεις λάθος και «χτυπάς» εκεί όπου δεν θα υπάρξει, τελικά, αποτέλεσμα. Σημασία, λοιπόν, έχει να χαλαρώσεις και να δώσεις προτεραιότητα στη διερεύνηση του παρασκηνίου κι αυτό, φυσικά, αφορά βασικά τα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, είσαι πιο επιρρεπής σε ιώσεις, επομένως έχε τον νου σου στο πώς ντύνεσαι όταν βγαίνεις έξω και επιπλέον μη βιάζεσαι. Σχετικά τώρα την προσωπική σου ζωή, βρίσκεται σε φάση δυναμικής ισορροπίας, που μπορεί να ανατραπεί, ωστόσο, ανά πάσα στιγμή. Κι αν μεν είσαι μόνος/η και σε βρει ο έρωτας, να θυμάσαι ότι με την πάροδο του χρόνου ο ενθουσιασμός θα περάσει κι ας ζήσεις μοναδικές ερωτικές στιγμές. Αν πάλι είσαι σε σχέση, δεν έχεις παρά να δείξεις στο ταίρι σου πόσο το επιθυμείς κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Κατά τ’ άλλα, ευνοούνται μαθήματα και σεμινάρια για την ενίσχυση του επαγγελματικού σου προφίλ, ενώ σχετικά με τα οικονομικά σου, αν έχεις τη διάθεση να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα: ο Δίας στον Τοξότη και ο Άρης στο «σπίτι» σου δεν αφήνουν τίποτα να «πέσει κάτω» χωρίς να βγεις κερδισμένος/η. Να ξέρεις, τέλος, πως ευνοείσαι στα ταξίδια, ίσως κι εκτός χώρας, κυρίως δε αν είναι
επιμορφωτικά/εκπαιδευτικά: εκμεταλλεύσου την αστρική συγκυρία και εφόσον μπορείς, πραγματοποίησέ τα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ψάξεις μια πολύπλοκη υπόθεση, με μπόλικο παρασκήνιο, μην ξεχνάς, ωστόσο: δεν σημαίνει ότι αυτά που σου λένε είναι και τα αληθή. Επιπλέον, σε κάνει και εσένα επιρρεπή σε ιώσεις. Παράλληλα, είναι σκόπιμο να είσαι επιφυλακτικός/ή σε οικονομικά ζητήματα, αφού στην πορεία ίσως διαπιστωθούν λάθη ή απάτη από τρίτους. Επομένως, φρόντιζε να τριπλοτσεκάρεις με ποιους συναλλάσσεσαι και για τι ακριβώς. Αν μάλιστα όλα παρουσιάζονται ειδυλλιακά, σχεδόν ονειρικά, ν’ αρχίσεις να ανησυχείς ακόμα περισσότερο. Τώρα, βέβαια, αυτό δεν συνεπάγεται πως δεν θα έχεις και τα τυχερά σου: μια γλυκιά έκπληξη ή ένα δώρο βρίσκεται προ των πυλών και σαφώς θα το ευχαριστηθείς. Λίγη προσοχή χρειάζεται και σχετικά με φιλικά και αισθηματικά, όμως, ζητήματα: ο λόγος είναι πως πας να μπλεχτείς ή γιατί έχεις… κουτσομπολίστικη τάση ή διότι θα στο ζητήσουν τρίτοι. Εννοούμε: καλύτερα παράμεινε στα του οίκου σου και μην ανακατεύεσαι με ξένες υποθέσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεις τον μπελά σου και δη εκ του μη όντος. Αν πάλι χρειαστεί ούτως ή άλλως να «εμπλακείς», να τσεκάρεις πρώτα που είναι η αλήθεια και πού το ψέμα, ώστε να μην πέσεις στο διά ταύτα θύμα εκμετάλλευσης από κάποιον/α που θέλει να υποστηρίξει τον εαυτό του και ποσώς τον ενδιαφέρεις εσύ και οι συνέπειες των πράξεών του σε σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν αποκλείεται να προκύψουν παρεξηγήσεις αλλά και «υποχθόνιες» κινήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ αν επιδείξεις περισσότερο… πάθος απ’ ό,τι πρέπει για κάτι που δεν γνωρίζεις στο 100% του, είναι ενδεχόμενο να «ταχθείς» υπέρ ενός σκοπού που σίγουρα δεν είναι αυτός που δηλώνεται. Παράλληλα, προφανώς υπάρχει ασάφεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, άρα ένας λόγος παραπάνω να είσαι προσεκτικός/ή. Εξάλλου, αυτό το φεγγάρι όλα δείχνουν ότι περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας, όμως, αποκλειστικά τα συμφέροντά τους στο πίσω μέρος του μυαλού τους! Ευτυχώς, η δημιουργικότητα περισσεύει, οπότε μπορεί να φανείς άκρως αποτελεσματικός/ή στην εργασία σου και να «μαρκάρεις» κάποια προαγωγή/πριμ. Μην ξεκουράζεις, λοιπόν, το… κεφαλάκι σου και σκέψου, αφού τ’ άστρα στο «υποδεικνύουν» προκειμένου να προοδεύσεις επαγγελματικά. Στα αισθηματικά σου, από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι κυριαρχεί μια… κινητικότητα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη να ενισχύει την έτσι κι αλλιώς υπάρχουσα και μάλλον «ξεχειλίζουσα» τάση σου για φλερτ. Κανένα πρόβλημα αν δεν είσαι δεσμευμένος/η, διαφορετικά πρόσεξε να μην παρερμηνευτείς είτε απ’ το ταίρι σου, είτε από υποψήφιο/α για την καρδιά σου. Προσοχή, δε και σε ψέματα που το βέβαιο είναι πως θα πληγώσουν είτε εσένα, είτε το alter ego σου. Καλύτερα αλήθεια κι ας είναι σκληρή – στην τελική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχεις, γενικά, μάτια κι αυτιά ανοικτά, δεν γίνεται να βγεις χαμένος/η σε κανένα τομέα. Αφενός, λοιπόν, για να πάμε στα σημαίνοντα, στη δουλειά σου μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό σου ή να χαθούν κάποια χρήσιμα εργαλεία. Τι κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις; Προσέχεις για να… έχεις. Ακόμα, μη δώσεις βάση σε τυχόν σαχλαμάρες που μπορεί να ειπωθούν από ημιμαθείς για την υγεία σου: αν έχεις ενδείξεις για κάποιο πρόβλημα, επίλεξε να πας σε κάποιον/α γιατρό που γνωρίζεις, διαφορετικά μπορεί να «τρέχεις» άνευ λόγου. Χωρίς να υφίσταται κάποιο πρόβλημα. Στα ερωτικά σου τώρα, όλα καλά, όλα ανθηρά: δείχνεις να είσαι σε φάση ζεν και… φούρνος μην καπνίσει. Αβαντάρεσαι  απ’ τ’ άστρα και όποια, ενδεχομένως, κουταμάρα/επιπολαιότητα και να πεις, στο τέλος θα βγεις και από πάνω:  ο ενεργός Ποσειδώνας, σε συνδυασμό με τη φιλική αυτή τη φορά για σένα Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να εμφανίσεις ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις, κάτι που σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις κερδίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή αποφεύγοντας μια κακοτοπιά αν είσαι σε σχέση. Έστω και με white lies, με αθώα ψεματάκια! Πάντως, να το έχεις υπ’ όψιν σου, τις εντάσεις, σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει, δεν θα τις γλιτώσεις! Το καλό, όμως, είναι ότι θα κερδίσεις και μάλιστα θα το απολαύσεις στο μάξιμουμ.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Κριό, γίνεσαι μεν πιο δυναμικός/ή και δημιουργικός/ή (η φαντασία σου καλπάζει – με την καλή έννοια), παράλληλα, ωστόσο, οφείλεις να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/ή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων. Ο λόγος είναι πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ενός λάθους που θα σου στοιχίσει αν όχι τώρα, άμεσα. Παράλληλα, το ότι περιστοιχίζεσαι κι από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που χρήζουν άμεσης βοήθειας, είτε εμψυχώνοντάς τα, είτε με συγκεκριμένες -υλικές ή ηθικές, εσύ το γνωρίζεις αυτό- προσφορές. Στα δε αισθηματικά, αξιοσημείωτα τα νέα: την ίδια στιγμή που ο Δίας στον Τοξότη, σου ανοίγει πόρτες, ο Ποσειδώνας σε κάνει να ελπίζεις στο «θαύμα» και η αλήθεια είναι πως μπορείς πραγματικά να το αγγίξεις, εφόσον πάψεις να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου με βάση τη λογική. Καλύτερα ν’ αφεθείς στη ροή των γεγονότων. Επειδή μάλιστα τα φαινόμενα απατούν, μόνο με τη διαίσθηση σου θα τα βγάλεις πέρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα «λάθος» η κάτι εντελώς συμπτωματικό ν’ αποδειχθεί πολλά υποσχόμενο. Εξάλλου, με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Άρη στον Κριό -τα πιο «φιλικά» για σένα ζώδια- τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Απλά,εσύ να κάνεις λάθος, υπερτιμώντας τις δυνάμεις σου. Να ξεκουράζεσαι, λοιπόν, κατά το δυνατόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης παραμένει στον Κριό κι εντείνει επικίνδυνα την καταναλωτική σου διάθεση, αυτά που θα αποκτήσεις, ωστόσο, ενδέχεται να είναι είτε παντελώς άχρηστα σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σου, είτε προϊόν λαθρεμπορίου-κλοπής. Αποτέλεσμα: το ενδεχόμενο να εμπλακείς σε υποθέσεις που ξεπερνούν κιόλας τη φαντασία σου. Έχε τον νου σου, Παρθένε, όπως και σε «αρπακτικά», αφού πλεονάζουν αναζητώντας θύματα για να εκμεταλλευτούν οικονομικά/επαγγελματικά. Απόφυγε, δε, αυτό το διάστημα να συζητήσεις σχετικά με περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια-μισθωτήρια: το πιθανότερο είναι πως ό,τι κι αν κάνεις, όσο μεγαλεπήβολο κι αν σου φαίνεται ή έτσι σκοπεύεις, θα πέσει στο κενό. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, ιδού το γκράντε κομφούζιο: η διαχυτικότητα που σε χαρακτηρίζει, τη συγκεκριμένη περίοδο σχετίζεται άμεσα με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου κι ενισχύει την πιθανότητα να βρεθείς ζευγαρωμένος/η από τη μια στιγμή στην άλλη. Πλην όμως, εδώ το θέμα είναι να μη σου συμβεί τελικά κάτι που δεν θέλεις. Επίσης, να σου πούμε στην προκειμένη, ότι αν λειτουργήσεις -ως συνήθως- βάσει λογικής, αλλά και της εμμονής σου στις λεπτομέρειες,θα χάσεις. Αν, πάλι, η διαίσθησή σου και μόνον κι αυτό εφόσον αποβλέπεις σε καινούρια σχέση, σου λέει «μείνε μακριά», άκουσέ την. Τέλος, επιστράτευσε τη διπλωματικότητά σου στην εργασία σου – θα σου χρειαστεί.
 

ΖΥΓΟΣ 

«Ηλεκτρισμένο» το κλίμα αυτό το επταήμερο και χρειάζεται να επιχειρήσεις να ελέγξεις την (περιβόητη) παρορμητικότητά σου κι ας ανήκεις στα παρορμητικά: μην ξεχνάς, τα παρορμητικά είναι συγχρόνως και τα κυριαρχικά ζώδια και καλύτερα να πάρεις πρωτοβουλίες που είναι δεδομένο πως θα έχουν αποτέλεσμα, με άλλα λόγια να τεστάρεις εκ νέου σίγουρες «συνταγές» στη δουλειά σου, παρά να εμπιστευτείς πρόσωπα με δήθεν οράματα. Οι εντάσεις, όπως προέγραψα, είναι στο πρόγραμμα, βέβαια και ίσως, τελικά, «σπάσεις» μια συνεργασία. Πρόσεχε, ωστόσο, εν προκειμένω γιατί ναι μεν μπορεί να είσαι ολίγον -ή περισσότερο- απογοητευμένος, εγκυμονεί, όμως, ο κίνδυνος οι πληροφορίες που έχεις λάβει να μην είναι ακριβείς και μάλιστα να είναι τελείως ψευδείς. Παράλληλα, μην ποντάρεις σε νέες συνεργασίες γιατί θα σου βγουν… φούσκα.  Επίσης, μην στεναχωρηθείς αν κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου δεν πραγματοποιηθούν, αφού, όπως θα φανεί εκ του αποτελέσματος, για καλό έγινε ό,τι έγινε. Από την άλλη, είναι πιθανό να έχεις ένα «σωτήριο» ένστικτο – και εκεί ακριβώς θα δείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες- σχετικά με την εργασία σου. Όσο για τα ερωτικά σου, μην ενθουσιάζεσαι με μια νέα γνωριμία. Αν, δε, είσαι δεσμευμένος/η, προμηνύεται απιστία. Ίσως κι απ’ την πλευρά σου: προσοχή στα «παιχνίδια» παντός είδους, λοιπόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια μικροενόχληση στην υγεία σου ίσως είναι κάτι που δεν πρέπει ν’ αμελήσεις: δεν φαίνεται -σύμφωνα με τ’ άστρα τουλάχιστον- για κάτι πολύ σοβαρό, όπως και να ‘χει, όμως, καλό είναι να πάρεις έστω προληπτικά μέτρα. Διά παν ενδεχόμενο. Παράλληλα και το δικό σου «θέμα» σε αυτή τη φάση είναι ν’ αποφύγεις παγίδες κι εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από δικά σου, πιθανώς, λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν «παράσιτα». Όχι ότι εσύ ειδικά κινδυνεύεις να πέσεις θύμα  «χοντρής» εξαπάτησης, πρόσεχε, όμως, γενικά, τι υπογράφεις και ποιους εμπιστεύεσαι. Επίσης, απόφυγε, προς το παρόν τουλάχιστον, νέα ντιλ και ειδικά αν σχετίζονται με σοβαρά χρηματικά ποσά. Να σου επισημάνουμε, βέβαια, εδώ ότι κυρίως εσύ που χαρακτηρίζεσαι για το «ένστικτο-δυναμίτη» σου, επιβάλλεται να επικεντρωθείς επαγγελματικά σε κάτι καινοτόμο για να κερδίσεις: θέσε τις βάσεις τώρα, αλλά μην το υλοποιήσεις άμεσα. Οργάνωσε το πλάνο σου με άλλα λόγια. Στα αισθηματικά, πάλι, αβαντάρεσαι, με τη σειρά σου, απ’ τον Ποσειδώνα: σε καλεί να πάψεις ν’ αγωνιάς και να κάνεις αρνητικές σκέψεις για το έτερον ήμισυ. Οφείλεις, εξάλλου, στον εαυτό σου να ονειρευτείς κι άλλο και να πιστέψεις στη δύναμη της αγάπης. Κάνε μια ευχή, λοιπόν και από εκεί και ύστερα τον λόγο έχει το σύμπαν. Σημασία έχει να μην αμφισβητείς ό, τι συμβαίνει. Έτσι απλά… γεύσου το. Απόλαυσέ το.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γκρίνια δεν θα σου πούμε ότι σού… λείπει, έχεις κι εσύ τα δίκια σου, όμως, αφού νιώθεις τεράστια ανασφάλεια και κυρίως στα οικονομικά – ένα θέμα που δεν λέει να λυθεί, ό,τι κι αν κάνεις και μάλιστα εδώ και μήνες. Δεν θα σου πούμε επίσης -και από την άλλη πλευρά- ότι η Αφροδίτη δεν αβαντάρει την επικοινωνία σου με τους πάντες. Νόημα, όμως, ό,τι κι αν τονίζουμε, έχει να πραγματώσεις τις σκέψεις σου, να τις επικοινωνήσεις εκεί που χρειάζεται για να κερδίσεις. Και αυτό, όπως αντιλήφθηκες ήδη, αφορά βασικά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Φυσικά, είναι και αυτός ο σούπερ ορμητικός Άρης στον Κριό που σου βάζει «φιτιλιές» σχετικά με συνεργάτες, καθώς και με το ταίρι σου και σε κάνει να υποπτεύεσαι τους πάντες και τα πάντα για τα… πάντα. Μην προτρέχεις, ωστόσο, γιατί μπορεί να εξάγεις λανθασμένα συμπεράσματα: ο χρόνος θα δικαιώσει την υπομονή σου, αφού για να χάσεις και πολλά-πολλά δεν τίθεται ζήτημα. Ακόμα, και εσύ, όπως οι Λέοντες, καλείσαι να χαλαρώσεις και ν’ αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν». Αφετέρου, φυσικά, δεν χρειάζεται να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Όσον αφορά, τέλος, τα αισθηματικά σου, ο Άρης στον 5ο ηλιακό σου οίκο ενισχύει την τάση μιας κρυφής, «πικάντικης» σχέσης. Βέβαια, αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως αφορά εσένα, ίσως, όμως, την «άλλη πλευρά». Ρεζουμέ: δεν χρειάζονται, τελικά, διπλά ταμπλό. Όσο γοητευτικά κι αν είναι – και αυτά, συνήθως, όπως λέει η… ιστορία, σε πρώτο μόνο χρόνο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού εκεί «παραμονεύουν» προβλήματα με τα υδραυλικά και την υγρασία. Ίσως, δε και  «εισβολείς». Παράλληλα, χρειάζεται να φρενάρεις το στρες. Η καλύτερη ιδέα, αυτό το φεγγάρι, είναι να καταφύγεις είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς και να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου, «δραπετεύοντας» από τα τετριμμένα, αφού εσύ πριμοδοτείσαι για ταξίδια και μετακινήσεις. Εκτός κι αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο και είναι 23 του Γενάρη: όπως επισημαίνουμε και στο lead, πρόκειται για το μόνο 24ωρο που καλύτερα ν’ αποφύγεις τα ταξίδια, αφού θα συναντήσεις, το πιο πιθανό, αναποδιές. Μάλιστα, αν τελικά ταξιδέψεις, καλύτερα να το κάνεις μόνος/η, καθώς, αν βρίσκεσαι σε σχέση δεν βάζουμε στοίχημα πως αν ονειρεύεστε τα «πιτσουνάκια» μια τρυφερή εξόρμηση στα χιονοδρομικά και κονιάκ μετά μουσικής σ’ ένα ζεστό σαλέ, δεν θα γίνετε… μαλλιά κουβάρια. Μετάφραση: άσε τα αισθηματικά σου να «κυλήσουν» ως έχουν, διαφορετικά και αν αποβλέπεις στο «επόμενο» π.χ. «βήμα», θα βγεις χαμένος/η. Οι «κρυφές/παράνομες» σχέσεις αυτό το φεγγάρι «ξεχειλίζουν» κι ελάχιστα είναι τα ζώδια που προστατεύονται, τρόπον τινά, απ’ τ’ άστρα. Πάντως, οι «καυτές στιγμές» – κυρίως αν είσαι σόλο- θα είναι μπόλικες: κοίταξε, λοιπόν, να τις χαρείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αχ, αυτός ο Άρης στον Κριό που σου δίνει κι εσένα τόση ορμητικότητα!… Λοιπόν, σε αυτή τη φάση, όπως οι περισσότεροι, εξάλλου, θα νιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς το δίκιο σου, εκφράζοντας τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα. Αναλογίσου, όμως, σε αυτό σου το «εγχείρημα» την πιθανότητα λάθους ή τα στοιχεία που σου παρουσιάζονται να είναι εντελώς ψευδή και μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Κυρίως σχετικά με τα επαγγελματικά σου και περισσότερο αν είσαι επιχειρηματίας/ στέλεχος και οι αποφάσεις σου επηρεάζουν κι άλλους. Βέβαια, μέσα σε όλο αυτό το κομφούζιο που φαίνεται πως, ό,τι κι αν κάνεις, δεν θ’ αποφύγεις, μπορεί να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά, όμως, αν προσδοκάς σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να προβείς σε άστοχες ενέργειες. Και, όπως κατάλαβες, να μην κερδίσεις κιόλας χρήμα. Όσο για τα ερωτικά σου, αναμένονται ίσως και… έκτροπα. Εννοούμε: από «σύμβουλος σχέσεων» μπορεί πολύ εύκολα να βρεθείς στο κρεβάτι, ιδιαίτερα στο τσακίρ κέφι κι ενδεχομένως υπό την επήρεια μέθης. Και ναι μεν θα περάσεις καλά, φαίνεται, ωστόσο, πως εκτυλίσσεται ένα είδος «συνωμοσίας», που αντίθετα με ό,τι νομίζεις δεν έχει τις αγαθές προθέσεις που σου δηλώνονται. Γι’ αυτό και εσύ έχε τον νου σου πού πας, τι κάνεις και με ποιους/ες. Το βέβαιο είναι πως μπορείς να πράξεις κατά βούληση, αλλά δίχως να σκέφτεσαι δεσμεύσεις. Αυτές, άσ’ τες γι’ αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ 

Το συγκεκριμένο διάστημα πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στη ζωή σου. Για να συμβεί αυτό, όμως, χρειάζεται ν’ αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις, θα πρέπει να μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες, μεγεθύνοντας τελικά το όποιο πρόβλημα. Αυτό, δε, αφορά βασικά τα επαγγελματικά σου: σε αυτή τη φάση είναι πιθανό να σου τάξουν «λαγούς με πετραχήλια», μείνε, όμως, στα σίγουρα και μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που δεν γνωρίζεις από παλιά. Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ τού να χάσεις και τον χρόνο και το κέφι σου. Στα ερωτικά σου, πάλι, εγκυμονεί μπέρδεμα: αφενός μπορεί, σε περίπτωση νέας γνωριμίας, να νιώσεις πως βρήκες το «κελεπούρι», υπάρχει, ωστόσο και η αντίθετη περίπτωση. Δηλαδή, κάποιοι/ες που θα σου φανούν σε πρώτο χρόνο ίσως και… Νο 1 ν’ αποσκοπούν στην εκμετάλλευσή σου. Ωστόσο, αν γνώρισες ένα καινούριο πρόσωπο που σ’ εξίταρε ανήμερα της έκλειψης -στις 21/1 δηλαδή- ή και δυο-τρεις μέρες μετά, μην κάνεις πίσω: ο/η πρίγκιπας/πριγκίπισσα φαίνεται πως ήρθε. Ανάδρομος δεν είναι η έκλειψη, είναι κάτι πολύ πιο ισχυρό και καρμικό. Αποφάσισε, λοιπόν και προχώρησε!Άλλα 24ωρα, ωστόσο, μην… εμπιστεύεσαι. Και οι δεσμευμένοι/ες «ψαχτείτε» αν νιώθετε πως κάτι «τρέχει» με την «άλλη πλευρά». Ίσως και να ισχύει. Ίσως, πάλι, θέλετε κάτι διαφορετικό, επομένως αναζητήστε το.

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT