Μητέρα Ρούλας: «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί;»

11 Απριλίου 2022 16:02

Μητέρα Ρούλας: «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί;»

H μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων σχολίασε την συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

Μητέρα Ρούλας: «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί;»

«Είχε πέσει από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειριζόταν ποιον; Δεν θέλω να κατηγορήσω, μη με βάζετε σε αυτήν τη διαδικασία.

Η Ρούλα του είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή. Δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα γι αυτόν τον άνθρωπο.

Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του… Δεν θέλω να πω τώρα.

Η ψυχολόγος στην οποία πήγαιναν έχει την απολογία του, ότι πένθησε μόνο για μια μέρα για τη Μαλένα; Το ποιος πένθησε και ποιος έχει χάσει τρία παιδιά, η Πάτρα το ξέρει».

«Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί. “Μαμά βγάλε με, μαμά είναι άδικο που είμαι εκεί”, αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχω μαζί της.

Με κάποια πράγματα έχει καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαντά μέσα από τη φυλακή για την εξωσυζυγική σχέση της

H Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η εξωσυζυγική της σχέση ήταν ανάμεσα στα θέματα που θέλησε η ίδια να ξεκαθαρίσει.

Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος μπορεί να έρθει να με ρωτήσει αν εγώ σκότωσα τα παιδιά μας»

«Ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως έχει πει και η ίδια.

«Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αυτό που τόνισε είναι ότι ο Μάνος αν θέλει μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια, να τη δει κατά πρόσωπο και να τη ρωτήσει αν εκείνη σκότωσε τα παιδιά της.

«Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου». Επιμένει ότι δεν είναι αυτή η οποία σκότωσε την Τζωρτζίνα.

Σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που της χρεώνουν ανέφερε: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και το τονίζω».

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα του είπε πως έχει μηνύματα από τον ίδιο τον Μάνο που της λέει: «Ελπίζω να βρεις κάποιον καλύτερο άνθρωπο από εμένα».

Όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα και να συζήσει με γυναίκα που γνώριζε από παλαιότερα χρόνια. «Εγώ του ζήτησα να φύγει γιατί δεν ήθελα να είμαστε μαζί»».