Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο σοκαριστικός διάλογος με την Πρόεδρο του δικαστηρίου

12 Απριλίου 2022 10:45

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρέθηκε ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την δολοφονία της συζύγου του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο σοκαριστικός διάλογος με την πρόεδρο του δικαστηρίου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρέθηκε ξανά στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου  της Αθήνας συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη φορώντας χειροπέδες.Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο σοκαριστικός διάλογος με την πρόεδρο του δικαστηρίου

Η δίκη ξεκίνησε με τον διάλογο ανάμεσα στον πρόεδρο του δικαστηρίου και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τον κατηγορούμενο εάν αποδέχεται τις κατηγορίες

Πρόεδρος: Αποδέχεστε ή όχι τις κατηγορίες;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Κυρία Πρόεδρε ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου. Την αγαπούσα και την αγαπώ. Αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ από τη μέρα που τη γνώρισα.Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο σοκαριστικός διάλογος με την πρόεδρο του δικαστηρίου

Πρόεδρος: Για την ψυχική σας κατάσταση, επιμένετε στη θέση σας ότι βρισκόσασταν σε βρασμό ψυχικής ορμής;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο ισχυρισμός μου δεν υπήρχε προμελέτη κανένας όφελος η κέρδος από εμένα από αυτή την πράξη.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο ίδιος άνθρωπος για ημέρες κορόιδευε τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν λέγοντας πως κάποιοι ληστές μπήκαν στο σπίτι και όχι μόνο σκότωσαν τη γυναίκα του αλλά και τον σκύλο του.

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε σοκαρισμένο τον σύζυγό της νεαρής γυναίκας να μιλάει ελάχιστες ώρες μετά την άγρια δολοφονία της στις τηλεοπτικές κάμερες σχεδόν απόλυτα ψύχραιμος και να περιγράφει λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας.

Το ρολόι που φορούσε όμως η άτυχη Καρολάιν πρόδωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αφού οι αστυνομικές αρχές κατάλαβαν ότι πρόκειται για στραγγαλισμό την ώρα που εκείνος έλεγε πως βρισκόταν σε ένα άλλο δωμάτιο.

Ο ίδιος για να πείσει τις αστυνομικές αρχές ότι πρόκειται για ληστές που μπήκαν στο σπίτι του έσπασε το παράθυρο ανακάτεψε όλο το σπίτι και τοποθέτησε το μωρό πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του.