Μπέτυ Μαγγίρα: Κατακεραύνωσε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ «Είναι απαράδεκτο, υπάρχουν δύο οικογένειες έξω»

18 Απριλίου 2022 13:30

Η Μπέτυ Μαγγίρα πήρε δημόσια θέση στα όσα ειπώθηκαν από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχετικά με την κρυφή σχέση του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor

Μπέτυ Μαγγίρα: Κατακεραύνωσε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ «Είναι απαράδεκτο, υπάρχουν δύο οικογένειες έξω»

Η Μπέτυ Μαγγίρα δεν έκρυψε την οργή της για τα όσα ειπώθηκαν από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ κατά τη διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων στο Survivor για τα όσα κάνει σύμφωνα με τον ίδιο ο Άρης Σοϊλέδης με παίκτρια του reality.

«Θέλουμε να πούμε κάποια πράγματα γι’ αυτό που έγινε το σαββατοκύριακο και μας συντάραξε όλους. Μπορεί να μη μας αφορά άμεσα, αφορά άμεσα τη Μαρία, αλλά έμμεσα επειδή είμαστε μια οικογένεια εδώ και την αγαπάμε πολύ τη Μαρία.

Το δίκαιο είναι δίκαιο και το άδικο είναι άδικο. Εγώ έγινα έξαλλη προσωπικά με αυτά που άκουσα να βγαίνουν από το στόμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και θα εξηγήσω μετά.

Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι.

Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό».