Φαίη Σκορδά: Πετσόκοψε την Ρούλα Πισπιρίγκου και την Σίσσυ Χρηστίδου

18 Απριλίου 2022 11:30

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκαν στην συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη Σίσσυ Χρηστίδου

Φαίη Σκορδά: Άγριο κράξιμο σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας προέβαλαν αποσπάσματα από την συνέντευξη που παραχώρησε βλέπεις περίπου το σαββατοκύριακο στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι η Ρούλα πισπιριγκου αναφερόταν μόνο στο θέμα του Μάνου Δασκαλάκη ενώ δεν μίλησε σχεδόν καθόλου για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιριγκου δεν δίνει συνέντευξη στο πρωινό του ΑΝΤ1 επειδή εκείνη μιλούν με σκληρά λόγια εναντίον της αλλά κυρίως για τα όσα συμβαίνουν μέσα στην οικογένειά της και τις αποκαλύψεις σχετικά με την συμπεριφορά την δική της και του Μάνου Δασκαλάκη.

«Είναι πάρα πολύ πειραγμένη με τη σχέση του Μάνου με την νέα του κοπέλα, τη Ζωή. Να υπενθυμίσουμε ότι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύψαμε ότι πιθανότατα να είναι έγκυος μετά από όσα μας είπε κολλητός φίλος του Δασκαλάκη. Δεν μας το διέψευσε. Η Ρούλα είναι πολύ πειραγμένη. Να πω ότι η Ρούλα βγαίνει επιλεκτικά σε κάποιες εκπομπές, όλοι την φωνάζουμε. Σε εμάς, ας πούμε, επειδή θεωρεί ότι έχουμε μία στάση απέναντί της, επιλέγει να μην βγαίνει. Σε άλλες εκπομπές βγαίνει, με γεια της με χαρά της» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 

«Επειδή το θίγεις, εγώ ποτέ δεν πήρα τη Ρούλα να της πω… Την καλούν οι ίδιοι οι παρουσιαστές κι αυτό κάτι δείχνει, ότι κολακεύεται. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη δημοσιότητα» είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα την καλούσε ποτέ για συνέντευξη και ούτε θα την παρακαλούσε.

«Πιστεύεις ότι σε εμάς δεν βγαίνει η Ρούλα επειδή δεν την έχεις πάρει τηλέφωνο εσύ; Δεν της αρέσει ο σχολιασμός μας, πίστεψέ με» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.