Νέες αποκαλύψεις για βία στο θέατρο! Γιώργος Λαμπάτος: “Ο Σεφερλής μου έριχνε καθημερινά τις 15 χαστούκια”. Δικηγόρος Σεφερλή:”Έχει καταδικαστεί ο Λαμπάτος για συκοφαντική δυσφήμιση”

29 Ιανουαρίου 2021 10:16

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για βία στο θεατρικό σανίδι. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός Γιώργος λαμπάτος ισχυρίζεται ότι ο Μάρκος Σεφερλής του έριχνε κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης 15 χαστούκια. Ο δικηγόρος του Μάρκο Σεφερλή μιλώντας Ζωντανά στην εκπομπή Happy Day δήλωση όπως για αυτές τις κατηγορίες ο ηθοποιός Γιώργος λαμπάτος έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση

«Ο ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι καινούργιοι. Είχε βγει και το 2019 σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κ. Σεφερλής υπερασπίστηκε τα δικαιώματά του, θεωρούσε ότι είναι απολύτως συκοφαντικοί και ψευδείς οι ισχυρισμοί αυτοί και έκανε αγωγή. Η αγωγή αυτή έχει δικαστεί και δημοσιευτεί.

Σε ένα δικαστήριο που ο κ. Λαμπάτος κλητεύθηκε νόμιμα και δεν ήρθε καν, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του, τον υποχρέωσε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη του κ. Σεφερλή, καταδικάζοντάς τον σε χρηματική αποζημίωση. Με τη βούλα του δικαστηρίου έχουν κριθεί ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και δυσφημιστικοί.

Με λύπη μου λέω ότι όχι μόνο ο κ. Λαμπάτος αυτά που το δικαστήριο τον υποχρέωσε, αλλά από εσάς μαθαίνω ότι επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς».