Νίκος Χατζηνικολάου – Κρίστη Τσολακάκη: Η γνωριμία, ο γάμος και τα παιδιά

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 16:58

Νίκος Χατζηνικολάου - Κρίστη Τσολακάκη: Η γνωριμία, ο γάμος και τα παιδιά

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Λίγα λόγια για την Κρίστη Τσολακάκη

Η Κρίστη Τσολακάκη είναι η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ. Ο πατέρας της είναι ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανιωνίου.

Το επάγγελμα της Κρίστη Τσολακάκη είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μάνατζερ. Στο παρελθόν ήταν μάνατζερ της Άννας Βίσση. Μάλιστα λόγω αυτής της συνεργασίας γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, Νίκο Χατζηνικολάου.

Η γνωριμία, ο γάμος και τα παιδιά

Η γνωριμία της Κρίστης Τσολακάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου έγινε το 2002. Ο δημοσιογράφος ήρθε σε επικοινωνία με την τότε μάνατζερ της Άννας Βίσση, Κρίστη Τσολακάκη, προκειμένου να μιλήσουν για μία συνέντευξη Mega.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και μετά από λίγα χρόνια, και πιο συγκεκριμένα το 2004, παντρεύτηκαν στη Εκάλη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Εύα, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει έναν ακόμα γιο, τον Παναγιώτη που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση.

Νίκος Χατζηνικολάου: O Τράγκας προσπάθησε να κλείσει το Real Group προκαλώντας πτώχευσή του

Ο Νίκος Χατζηνικολάου προκλήθηκε από μηνύματα ακροατών τού Real fm να κάνει σχόλιο για τον Γιώργο Τράγκα και τα πεπραγμένα του, αλλά το αρνήθηκε γιατί, όπως είπε, «δεν θα είμαι αντικειμενικός ».

Αναφέρθηκε μεταξυ άλλων στις σχέσεις τους, που είχαν διαταραχθεί λόγω της «επιθετικής συμπεριφοράς» τού εκλιπόντος, και έκανε μια αποκάλυψη που εντυπωσιάζει. Ότι δηλαδή ο Τράγκας προσπάθησε να κλείσει το Real Group προκαλώντας πτώχευσή του.

«Δεν σχολιάζω γιατί έχω πίκρα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρώ ότι δεν θα είμαι αντικειμενικός» είπε και υποστήριξε ότι οι έλεγχοι για την περιουσία του θα έπρεπε να έχουν γίνει όταν ήταν εν ζωή «τότε που η φωνή του επηρέαζε τους Έλληνες».

Ο Τράγκας έφυγε από τον Real fm με άσχημο και επιθετικό τρόπο, όπως ανέφερε ο συνιδιοκτήτης του. «Και αντί να εκφράζει ευγνωμοσύνη για το παντεσπάνι που έτρωγε εδώ (τα συμβόλαιά του υπάρχουν για όποιον θέλει να τα δει) εξαπέλυε ύβρεις και επιθέσεις και προσωπικά εναντίον μου και εναντίον του σταθμού» είπε.

Του έδωσε δουλειά όταν ήταν στα αζήτητα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσθεσε στην εκπομπή του ότι ο Γιώργος Τράγκας του είχε ζητήσει δουλειά «γιατί τον είχαν στα αζήτητα και του την έδωσα». Έμεινε στον σταθμό για χρόνια αλλά «όταν βρήκε υψηλότερες αμοιβές, σε μια περίοδο που εμείς περνούσαμε πολύ μεγάλη δυσκολία, μας εγκατέλειψε με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια μας καθύβριζε». Ο εκδότης δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αλλά αποκάλυψε κάτι πολύ σοβαρό. Ότι ο Τράγκας «προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης για τον Real Group για να στείλει στην ανεργία διακόσιους συναδέλφους του». Ο Χατζηνικολάου είπε ότι οι ύβρεις τού Τράγκα προς το πρόσωπό του «ήταν καθημερινές επί πολλά χρόνια και δεν του απάντησα ποτέ».

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com