Νίκος Κουρής: Η αποκάλυψη για το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες» που κόβει την ανάσα!

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 14:45

Νίκος Κουρής: Η αποκάλυψη για το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες» που κόβει την ανάσα!

Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε όσα θα δούμε.

«Θα γίνει χαμός στα επόμενα επεισόδια. Νομίζω θα υπάρξει δικαίωση με έναν τρόπο. Θα έχουμε πολλές απώλειες ζωών. Θα γίνει χαμός. Ειδικά τα τελευταία 5-6 επεισόδια τα διαβάζαμε και εμείς και λέγαμε… εντάξει… Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα…

Νομίζω ότι το καλό θα θριαμβεύσει, θα το ευχαριστηθούμε. Δε ξέρω αν θα ευτυχίσουν οι πρωταγωνιστές αλλά μια δικαίωση θα υπάρξει. Δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, μου το έχουν απαγορεύσει και νομίζω ότι ούτε ο κόσμος θέλει να ξέρει… Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται σε τρεις εβδομάδες» ανέφερε ο Νίκος Κουρής.

Νίκος Κουρής: «Σε εμένα είναι αυτοάνοσο, τύπου 1 και δεν έχω καθόλου ινσουλίνη»

Ο Νίκος Κουρής έχει μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και δίνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

«Κατ΄αρχάς έλυσα κάποια θέματα με εμένα κι από εκεί ξεκινούν όλα. Με μεγάλη γενναιοδωρία θέλω να βοηθήσω τον οποιονδήποτε με μια μικρή μετατόπιση.Ο Νίκος Κουρής έχει μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και δίνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας. Να στρέψεις αλλού το βλέμμα. Ήταν σταδιακά. Ο ερχομός του παιδιού μου, η ηλικία και κάποιες αποφάσεις που πήρα σε σχέση με την πάθησή μου, τη διατροφή και πως το διαχειρίζομαι. Ο διαβήτης είναι ένας προσωπικός αγώνας και νομίζω πως όποιος το παλεύει, μπορεί να κάνει τα πάντα. Όποιος σταματήσει να το παλεύει, τέλειωσαν όλα.

Είναι τόσο απλό… Έχεις πρακτικές δυσκολίες και πρέπει να βρεις τρόπο για να είσαι καλά για να ονειρεύεσαι… Δεν είναι εύκολο να είσαι λειτουργικός όταν είσαι διαβητικός γιατί αυτό το σκαμπανέβασμα του σακχάρου μην κοιτάς που δεν μιλάμε για αυτό- είναι ανησυχητικά μεγάλο το ποσοστό. Και τύπου 2 που δεν έχει ινσουλίνη ή χάπια ή με ινσουλίνη που είναι προσθετική και βοηθητική. Σε εμένα είναι αυτοάνοσο, δεν έχω καθόλου ινσουλίνη. Εγώ κι όλοι οι τύπου 1. Όλοι αυτοί που δεν έχουμε ισορροπία στο σάκχαρο, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».