Νίκος Ξανθόπουλος: «Κακοήθειες του Βουτσά»!

1 Δεκεμβρίου 2018 12:00

Για κακοήθειες του Κώστα Βουτσά έκανε λόγο ο Νίκος Ξανθόπουλος απαντώντας στα όσα ανέφερε ο δημοφιλής κωμικός σχετικά με τα λεφτά που έβγαζε από τις φωτογραφίες με τους θαυμαστές και τα αυτόγραφα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούριου και μεταξύ άλλων είπε πως ο Νίκος Ξανθόπουλος χρέωνε τις φωτογραφίες του στους θαυμαστές του.

«Ο Νίκος Ξανθόπουλος, τότε δεν υπήρχαν τα κινητά, είχε μαζί του έναν φωτογράφο με polaroid εκεί που πήγαιναν. Έβγαζε ο φωτογράφος τη φωτογραφία και την έδινε στον θαυμαστή. Ρώταγε ο θαυμαστής τον Νίκο Ξανθόπουλο: ‘Πόσο κάνει;’. ‘Τον φωτογράφο ρωτήστε’ τους έλεγε. Ο φωτογράφος έλεγε 10 δραχμές, τις 8 τις έπαιρνε ο Ξανθόπουλος και τις 2 τις έδινε στον φωτογράφο. Εκατομμύρια έβγαλε! Μπράβο!».

Κληθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα του Βουτσά, ο Ξανθόπουλος είπε στην εφημερίδα «Espresso»: «Κακοήθειες! Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Τι να πεις και τι να απαντήσεις… Ακατανόητα πράγματα. Λες και έχουν πάθει τα μυαλά τους… Τι να πεις;».