Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Από τη 2η χημειοθεραπεία οι περισσότεροι φορούν περούκα»

Δημοσιεύθηκε: 14 Αυγούστου 2019 12:30
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Από τη 2η χημειοθεραπεία οι περισσότεροι φορούν περούκα»

Μόλις πριν από ένα μήνα ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες με στόχο να το αντιμετωπίσει. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα instastory. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι Νίντζα της χημειοθεραπείας».

Στη νέα ανάρτησή του ο Αντίνοος μοιράζεται με τους ακόλουθούς του στο Instagram την εμπειρία του για μία από τις παρενέργειες που έχει η χημειοθεραπεία, την απώλεια των μαλλιών. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός διακρίνεται το κεφάλι του από ψηλά και αναφέρει:

«08/12/19 Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από τη δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο».

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

Αντίνοος Αλμπάνης