Ο Αρτέμης Σώρρας πιστεύει ότι θα κυβερνήσει την Ελλάδα!

29 Νοεμβρίου 2018 10:27

Την εκτίμηση ότι η «Ελλήνων Συνέλευσις» μπορεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, εξέφρασε ο Αρτέμης Σώρρας, που τους τελευταίους δέκα μήνες βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού! Παράλληλα, χαρακτήρισε πολιτικά τερτίπια εναντίον του (από το σύστημα που τον φοβάται), τις κατηγορίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και διέγερση, που του επιδίκασε το δικαστήριο του Ηρακλείου.

Ο Σώρρας είχε καταφέρει να διαφύγει για αρκετό καιρό της σύλληψης καθώς εις βάρος του υπήρχε ένταλμα και καταδικαστικές αποφάσεις. Όμως στις 16 Ιουνίου οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν στο κρησφύγετό του στον Άλιμο.

«Για ποια καταδίκη μιλάμε; Το 2012 και το 2018 υπήρχαν αθωωτικές αποφάσεις για τις ίδιες χαλκευμένες κατηγορίες που δεν τις έλαβαν υπόψη. Γι’ αυτό και μηνύθηκαν», ανέφερε ο Σώρρας στη «Realnews». Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να δικάσεις έναν άνθρωπο δύο ή παραπάνω φορές για το ίδιο αδίκημα. Πρόκειται για πολιτικό τερτίπι. Η απόφαση δεν είναι απλά άδικη, είναι λάθος. Κυνηγούν τον Σώρρα χωρίς να είναι καν εκεί. Με είδαν εμένα στο Ηράκλειο; Αν κάποιοι οικειοποιούνται την ‘Ελλήνων Συνέλευσις’ και κάνουν απατεωνιές δεν φταίμε εμείς».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι αποτελεί στόχο και πως «είμαι φυλακή γιατί ηγούμαι του πολιτικού φορέα όλων των Ελλήνων. Με φοβούνται και γι’ αυτό με πολεμούν. Πήγαν 17 βουλευτές σε μια εκδήλωση κι έφαγαν ξύλο. Όπου πήγαινα με έπαιρναν αγκαλιά. Είμαι ο μεγάλος αντίπαλος όλων. Είναι τέρας ο Σώρρας Τι έκανα; Τους πείραξε που λέω την αλήθεια; Ποιος από αυτούς λέει την αλήθεια; Εγώ το Σύνταγμα το γεμίζω σε μια μέρα, αν κάνω ομιλία- κάλεσμα στον κόσμο».

Συνεχίζοντας, ο Σώρρας είπε: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν. Δεν έχω κλέψει. Είμαι στη φυλακή και οι συνέλληνες που έρχονται στο πλευρό μας πολλαπλασιάζονται. Κάποιοι προσεύχονταν να είχα φύγει από την Ελλάδα. Να είπα εξαφανιστεί. Αν είμαι ελεύθερος τους χαλάω τα σχέδια. Τι κάνω εδώ μέσα; Σωφρονίζομαι; Μόνο στο Σουδάν φυλακίζουν κόσμο χωρίς αληθινές κατηγορίες. Με έκλεισαν μέσα επειδή ήμουν -όπως λένε- φυγόδικος. Φυγόδικος από τι; Τα έχω όλα πληρωμένα, δεν τους χρωστώ. Έχουν αφανίσει τη χώρα αυτοί που με φοβούνται κι εμένα με έχουν στη φυλακή. Έχει δάνεια αγύριστα ο πολιτικός μας φορέας; Δεν έχω καταστρέψει τη χώρα. Δεν έχω δανειστεί για τον φορέα, όπως τα άλλα κόμματα. Έχουμε 400 γραφεία αυτόνομα και δεν χρωστάμε ούτε νοίκι» .

Και κατέληξε: «Καλώ τον κόσμο να κυβερνήσει την Ελλάδα. Να έρθουν στην ‘Ελλήνων Συνέλευσις’ για να συνεχίσει να υπάρχει. Είμαστε προ των πυλών. Το ξέρουν και το φοβούνται. Είμαστε ο πρώτος πολιτικός συνδυασμός. Γνωρίζω ότι τα ποσοστά μας στις εκλογές Θα είναι μεγάλα. Δεν μιλώ για δεύτερη ή τρίτη θέση. Μιλώ για διακυβέρνηση της χώρας. Η κάλπη αυτή τη φορά θα δώσει μεγάλη έκπληξη. Η αποχή θα μεταφραστεί στην κάλπη σε ψήφους στην ‘Ελλήνων Συνέλευσις’».