Ο Δημήτρης Λάλος κάνει κατακόρυφο και κλέβει την παράσταση!

Συντάκτης: Newsroom

25 Αυγούστου 2022 10:15

Ο Δημήτρης Λάλος κάνει κατακόρυφο και κλέβει την παράσταση!

Μπορεί τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Alpha, «Σασμός» να έχουν ξεκινήσει αλλά ο Δημήτρης Λάλος δεν παραλείπει να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να γυμναστεί και να διατηρηθεί σε φόρμα.

Ο Δημήτρης Λάλος τρέλανε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram με μια φωτογραφία που ανέβασε, κάνοντας γυμναστική και πιο συγκεκριμένα κατακόρυφο.

Δημήτρης Λάλος: «Θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ο ρόλος του Μαθιού»

Ως έναν ρόλο που τον έχει σημαδέψει, χαρακτήρισε αυτόν του Μαθιού, που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», ο Δημήτρης Λάλος.

Ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Λάλος μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον νέο κύκλο της δραματικής σειράς του καναλιού όπως και στο τηλεοπτικό μέλλον του Μαθιού.

«Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα. Είμαι σίγουρος για αυτό και προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία, την καλύτερη που μπορώ.

Είναι ένας τραγικός χαρακτήρας. Ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, που στο τέλος θα πρέπει να ολοκληρωθεί με κάποιον τρόπο, να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό παλαιότερα, αντί για spoiler λεγόταν προοικονομία.

Υπάρχουν αρκετές προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο ήρωάς μου, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό, γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται. Με ανοιχτό ορίζοντα».

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε: «Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός, θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλος κ.α. να απαγορευτούν.

Η μυθοπλασία δείχνει πολλές φορές το σκοτάδι, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως».

Ο Δημήτρης Λάλος εκτός από συνεπής στα γυρίσματα του «Σασμού», που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, είναι κι ένας τρυφερός σύζυγος και πατέρας.

Ο ηθοποιός μαζί με την κόρη του βρέθηκε προ ημερών στα γυρίσματα της νέας σειράς θρίλερ του ΑΝΤ1+, «Σώσε με», στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου.

Μάλιστα, η Λίλα Μπακλέση τους φωτογράφησε σε μια τρυφερή στιγμή, όπου η μικρή είναι στην αγκαλιά του μπαμπά της, ενώ παρακολουθούν τα γυρίσματα.

Το «Σώσε με», είναι μια crime σειρά οκτώ 50λεπτων επεισοδίων με έντονα τα στοιχεία του ψυχολογικού θρίλερ. Το σίριαλ βασίζεται στο ομότιτλο best seller βιβλίο αστυνομικής λογοτεχνίας του Δημήτρη Σίμου.