Ο Ερμής από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο ανατρέπει τις ισορροπίες

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 07:45

Ο Ερμής από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε έντονες διαμάχες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια που μπορεί να απασχολήσουν έντονα τη σχέση μας. Ο Ερμής από τον Λέοντα δημιουργεί καταστάσεις που οδηγούν σε ρήξεις.

Οι συνθήκες όμως δεν ευνοούν συζητήσεις και συνομιλίες καθώς η απολυτότητα και η ξεροκεφαλιά έχουν το πάνω χέρι. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάμε καθώς δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία διαμάχης λόγω της αδιαλλαξίας μας.

Παράλληλα, πιθανό είναι να νιώσουμε πως το ταίρι μας δεν μετακινείται από την θέση του σε υποθέσεις που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη σχέση. Η μέρα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, ωριμότητα και ψυχραιμία για να ξεφύγουμε από έντονες διαμάχες και αντιπαραθέσεις που μπορεί να στιγματίσουν την προσωπική μας ζωή. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε την χρυσή τομή ικανοποιώντας τόσο τον άνθρωπο μας όσο και τον εαυτό μας. Μένοντας μακριά από οτιδήποτε συντηρητικό μπορεί να επηρεάσει την σχέση.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο ενισχύοντας ψυχολογικά κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού

Η διάθεση να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα που πρέπει να βρουν λύση είναι εντονότερη από πότε. Γεγονός είναι πως θέλουμε να απαλλαγούμε από αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Διεκπεραιώνοντας τες με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Είναι προτιμότερο σήμερα να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση μας. Καθώς μπορούμε να βρούμε τις ενδεδειγμένες λύσεις που θα μας απαλλάξουν από το άγχος και την γκρίνια.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ασχοληθούμε με υποθέσεις που αφορούν το χώρο της δουλειάς. Καθώς το άγχος και η αναστάτωση είναι έντονα. Καλό είναι να εμπιστευτούμε το κριτήριο μας. Καθώς είναι εύκολο να διαπιστώσουμε ποια είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Η άσκηση και η διατροφή έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας. Είναι απαραίτητο να προσέξουμε την υγεία μας διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια και την ψυχολογία μας.

myastro