Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας επικοινωνιακά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

10 Μαρτίου 2022 07:45

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας επικοινωνιακά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Η συναισθηματική μας φύση εκδηλώνεται με μεγαλύτερη ευκολία. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της πτώσης και της αδυναμίας του. Αφήνουμε στο περιθώριο την ακραία λογική και λειτουργούμε με βάση το συναίσθημα και τις ευαισθησίες μας.

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας επικοινωνιακά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Σημαντικό είναι βέβαια να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τις σκέψεις για να προχωρήσουμε σε λάθη. Οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση παλιότερων επαγγελματικών και γραφειοκρατικών ζητημάτων που εκκρεμούν.

Δεν πρέπει να διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε να κλείσουμε υποθέσεις που μας αγχώνουν. Σε επίπεδο ψυχολογίας καλό είναι να μετριάσουμε την ανάγκη να εκφράζουμε ότι σκεφτόμαστε χωρίς φίλτρο καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και ψευδείς δεσμεύσεις. Παράλληλα ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να μας απασχολήσουν και να επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Η τέχνη και ο εσωτερισμός θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε και να έρθουμε σε επαφή με το λογικό κομμάτι του εαυτού μας.

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους δημιουργώντας την ανάγκη για επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις που θα αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Καλό είναι να λειτουργήσουμε με ψυχραιμία και να μην επιτρέψουμε στην κυκλοθυμία να επηρεάσει τη σκέψη μας. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύες τα ξημερώματα δημιουργώντας την ανάγκη να δράσουμε υπερβολικά. Αλαζονεία και αμετροέπεια μπορεί να ενοχλήσουν καθώς και υπερβολική επιθυμία για επικοινωνία που οδηγεί στην πολυλογία.

Πριν το μεσημέρι ο Ήλιος από τους Ιχθύες σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη εντείνοντας μία εσωτερική σύγκρουση που δεν μας επιτρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι στη ζωή μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε σχέση μας καθώς είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους συντρόφους μας. Έτσι δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε κόντρες που καλό είναι να αποφύγουμε. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ευαισθησίες, τις αυταπάτες, τις συναισθηματικές υπερβολές. Οι στιγμές δεν επιτρέπουν σημαντικές αποφάσεις καθώς τα λάθη είναι πιθανά. Τα έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να επηρεάσουν κοντινές και προσωπικές σχέσεις.

myastro