Έρωτας με διαφορά: Τόσες… δεκαετίες περνάει ο Δάντης την Ασημίνα του Survivor

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 14:33

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Τόσα χρόνια περνάει ο Δάντης την Ασημίνα του Survivor

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ένας από τους λόγους που το όνομά της «παίζει» τόσο πολύ είναι η σχέσης της με τον τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη.

Μάλιστα, ο Χρήστος Δάντης στηρίζει πολύ την 22χρονη σύντροφό του με αναρτήσεις του στα social.

«Με τον Χρήστο Δάντη είμαστε τρία χρόνια μαζί»

H Ασημίνα Χατζηανδρέου μέσα από το Survivor είχε αναφερθεί στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη λέγοντας:

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Δεν θα το κρύψω ότι περίμενα τόσους μήνες να δω ένα μήνυμα από τον Χρήστο. Ήταν το μήνυμα που το είχα ανάγκη. Τον έβλεπα στον ύπνο μου, έβλεπα κακά όνειρα και τώρα επειδή είδα ότι είναι καλά… Είχαμε πει να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι είναι αδύνατο… Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει σε πάρα πολλά πράγματα… Κακά τα ψέματα δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε τρία χρόνια μαζί».

Η διαφορά ηλικίας

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρεου έχουν 33 χρόνια διαφοράς. Ο Χρήστος Δάντης γεννήθηκε 26 Σεπτεμβρίου 1966 άρα είναι 55 ετών και η Ασημίνα έχει γεννηθεί το ΄99 άρα είναι 22 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ασημίνα Χατζηανδρέου (@asixatz_)

Σοφιάννα Αβραμάκη: Το φλερτ με τον Σοϊλέδη και η απάντηση στα «καρφιά» του Δάντη

Η Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για το Survivor, το σκηνικό με τον Τάκη Καραγκούνια, το φλερτ με τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και την σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή μου, έπαιζε Survivor όταν γύρισα σπίτι και όταν το είδα αισθάνθηκα πολύ περίεργα, στεναχωρήθηκα και είπα στη μαμά μου να αλλάξει κανάλι, γιατί εγώ ήθελα ακόμη να βρίσκομαι στο παιχνίδι».

O τσακωμός με τον Τάκη Καραγκούνια

«Με τον Τάκη είχα φτάσει στα όριά μου. Δεν μετανιώνω όμως, γιατί θεωρώ ότι αυτά τα ειλικρινή ξεσπάσματά μου, φανέρωναν και όλο αυτό που βιώνουμε εκεί μέσα.

Στο σκηνικό με τον Τάκη, δεν αναιρώ τα όσα είπα. Ο Τάκης μου μίλησε για τα ψυχολογικά μου, άρχισε να λέει ότι είμαι άχρηστη, έλεγε ότι φέρνω ήττες επειδή έχω ψυχολογικά. Ο Τάκης ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τις καταστάσεις αλλά σας πληροφορώ ότι σε στιγμές που δεν καταγραφόμασταν ο Τάκης ήταν 10 φορές πιο απειλητικός από εμάς. Σε εμένα δεν το έκανε τόσο συχνά, γιατί μάλλον δεν τον έπαιρνε. Θεωρώ ότι έχει εκθέσει τον εαυτό σε αρκετά μεγάλο βαθμό».

Για τον Άρη Σοϊλέδη είπε:

«Όταν μάθαμε για όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στις συνεντεύξεις του, πέσαμε από τα σύννεφά, εγώ δεν πίστευα ότι κάποιος θα θίξει αυτό το θέμα, ειδικά όταν μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ένας άνθρωπος ο οποίος ετοιμάζεται για γάμο. Και για εμένα όμως, δεν ήταν λιγότερη η ευθύνη, με έθιξε πάρα πολύ αυτό.

Κάποια στιγμή μετά από έναν αγώνα ο Άρης είχε χαθεί και μάζεψα όλη την ομάδα και τους είπα πως κάποιοι έχουν μιλήσει για εμένα και τον Άρη. Τους ρώτησα αν έχουν δει κάτι πονηρό ανάμεσά μας και είπαν όλοι όχι. Μόνο ο Κωνσταντίνος το παραδέχτηκε. Η οικογένεια μου το πήρε πολύ σοβαρά όλο αυτό που έγινε».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η απάντηση στον Χρήστο Δάντη, που σε ανάρτησή του τη χαρακτήρισε «ουρά».

«Καταλαβαίνω ότι η παραδοχή της Ασημίνας για τις φήμες του φλερτ μου με τον Άρη, έχει άλλη βαρύτητα από τη στιγμή που ήμασταν τόσο κοντά. Δεν γνώριζα αυτά που είχε πει η Ασημίνα και στενοχωρήθηκα πολύ όταν τα είδα. Υπήρξαμε στήριγμα η μία για την άλλη και άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα που αναρωτιέσαι υπήρξαμε φίλες; Ξέρει πολλά προσωπικά μου και προτίμησε να πει κάποια ψέματα που δεν θεωρώ ότι την τιμά να λέει ψέματα».

«Πρόλαβαν να μου το στείλουν πάρα πολλοί. Δε μου άρεσε η λέξη που χρησιμοποίησε. Το να αποκαλείς έναν άνθρωπο ουρά είναι πάρα πολύ άσχημο. Παρόλα αυτά θεωρώ πως στήριξε με τον τρόπο του την αγαπημένη του. Ίσως με έναν αθέμιτο τρόπο. Αλλά οκ, αν αισθάνεται ο ίδιος καλά με τον εαυτό του, καλώς έκανε και έπραξε έτσι. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ και το όνομα του και την καριέρα του. Πάρα πολύ μου είπαν γιατί δεν ανέβασα κάτι και δεν το σχολίασα. Τον Άρη τον στηρίζω γιατί τον πολεμούν. Δεν είναι ο μόνος που έχει παρανομήσει. Αυτό σας το λέω πάρα πολύ μπέσα».