Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για τις «μεγάλες μεταγραφές» του Open

19 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για τις «μεγάλες μεταγραφές» του Open

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με το Open. Και για τις μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι. Βέβαια, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Γιατί είναι πολλά τα ονόματα που ακούγονται και σας έχουμε πει ότι η οικονομική πολιτική του καναλιού δεν αλλάζει.

Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για τις «μεγάλες μεταγραφές» του Open.

Θα ασχοληθώ με τρία ονόματα που ακούστηκαν έντονα ειδικά τις τελευταίες ώρες. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και την Ιωάννα Μαλέσκου. Και ξεκινάμε από την τελευταία. Η Ιωάννα παίρνει περισσότερο χρόνο τώρα στον ΣΚΑΪ λόγω Survivor. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της στο κανάλι του Φαλήρου.

Το συμβόλαιό της τελειώνει το καλοκαίρι και η παραμονή της στον ΣΚΑΪ και την επόμενη σεζόν ισοδυναμεί με θαύμα. Βέβαια, το θέμα είναι ότι ένα πουλάκι μού σφύριξε πως το Open δεν έχει κάνει την παραμικρή νύξη στην παρουσιάστρια. Και αμφιβάλλουμε αν θα είναι από τις επιλογές του Γιάννη Λάτσιου.

Συνεχίζουμε με την έτερη γυναίκα της… παρέας, τη Φαίη Σκορδά. Η πορεία του Πρωινού φέτος δεν είναι και η καλύτερη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η παρουσιάστρια δεν χαίρει της εκτίμησης του ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Φαίη, αλλά μέχρι εκεί.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με πιθανότητες δεν είναι υπέρ του καναλιού της Παιανίας. Ειδικά από τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 δείξει ότι θέλει να κρατήσει τη Σκορδά στις τάξεις του. Εκείνη από την πλευρά της έχει ανοίξει κεραίες, αφού από το Μαρούσι δεν έχει καμία ειδοποίηση, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Αυτή τη στιγμή αν θέλουμε να δώσουμε ποσοστά, τα μεγαλύτερα για να συνεχίσει την καριέρα του στο Open τα έχει ο Γιώργος Λιάγκας. Και ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι έχει… μπουχτίσει με το Πρωινό. Και θέλει να κάνει κάτι καινούργιο, κάτι πιο ενημερωτικό. Το θέμα είναι τι χώρο του αφήνει ο ΑΝΤ1 για κάτι τέτοιο.

Όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του τον δείχνουν εκτός ΑΝΤ1 από το καλοκαίρι. Ακόμη είναι νωρίς και τίποτα δεν μπορεί να είναι οριστικό. Αλλά προς τα εκεί δείχνει ότι πηγαίνει η δουλειά. Το Open σίγουρα καραδοκεί. Αλλά δεν είναι και το μοναδικό κανάλι…