Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η ρήτρα που θα υπογράψουν όλοι οι παίκτες του Survivor

17 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η ρήτρα που θα υπογράψουν όλοι οι παίκτες του Survivor

Το περσινό μάθημα φαίνεται πως έχει γίνει μάθημα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο οποίος στο φετινό Survivor θέλει να είναι απολύτως καλυμμένος από το μεγάλο αγκάθι που πήγε να τινάξει στον αέρα το ριάλιτι. Ποιο ήταν αυτό το μεγάλο αγκάθι; Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η ρήτρα που θα υπογράψουν όλοι οι παίκτες του Survivor.

Όλοι θυμούνται τι είχε γίνει για παράδειγμα με τον Τζέιμς Καφετζή. Και μέχρι να επανέλθουν οι ισορροπίες υπήρχε μία τρικυμία στην τηλεθέαση. Ο Ατζούν πλέον βρήκε τον τρόπο να «δέσει» τους παίκτες στις παραλίες της Καραϊβικής. Και μάλιστα με ρήτρα στα συμβόλαιά τους.

Τι λέει η ρήτρα που θα κληθούν να υπογράψουν όλοι οι παίκτες; Ξεχάστε τις οικειοθελείς αποχωρήσεις. Για να φύγει κάποιος θα πρέπει να προκύψει από τη βαθμολογία ή έπειτα από εντολή γιατρού. Αν δεν υπογεγραμμένο χαρτί από γιατρό, δεν βγαίνει εισιτήριο από Άγιο Δομίνικο για Αθήνα.

Οι Ράδιο Αρβύλα τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν τι θα γίνει στην επιστροφή τους με τη νέα χρονιά. Έχοντας πάρει και το πράσινο φως από τον ΑΝΤ1 για να μην ξεχνιόμαστε. Πρώτα από όλα το σενάριο διακοπής της εκπομπής έπαψε να υφίσταται. Γιατί και το κανάλι και η εκπομπή θα έβγαιναν ζημιωμένοι.

Στις 14 Ιανουαρίου θα βγουν κανονικά οι Αρβύλα. Και θα βγουν οι τρεις. Άντε και ο Κωστάκης, ο floor manager να μπαίνει λίγο ως γκεστ στο παιχνίδι. Επίσης, ξεχάστε τις φήμες ότι θα αλλάξει όνομα η εκπομπή. Είπαμε, ρε παιδιά, υπάρχει brand name. Και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Ήδη, τα τρέιλερ άρχισαν να γυρίζονται.

Όσο για την αγωγή που θα κάνουν οι τρεις στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, νομίζουμε ότι είναι μία λογική αντίδραση. Κυρίως γιατί υπάρχουν ακόμη φωνές (διαδικτυακές κυρίως, αλλά όχι μόνο) που εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι δεν ήξεραν. Και αυτό είναι τεράστιο πλήγμα και για την τριάδα και για την εκπομπή.

Στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Το οποίο επιστρέφει τον Ιανουάριο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μόνο που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί μέρα και ώρα. Είπαμε το Rouk Zouk με τους celebrities έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο. Ευχάριστο πάντως…