Οικονομικές συζητήσεις μας απασχολούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας

16 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Οικονομικές συζητήσεις μας απασχολούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας

Η Σελήνη παραμένει για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Ταύρο ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της γης και του νερού.

Οικονομικές συζητήσεις μας απασχολούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Είναι σημαντικό για εμάς να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να μας δημιουργούν ανασφάλεια. Καλό είναι να λειτουργήσουμε με διαλλακτικότητα και κατανόηση απέναντι στις ανάγκες των άλλων. Αποφεύγοντας να εγκλωβιστούμε αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας. Αισθηματικά οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας. Δημιουργώντας την ανάλογη ατμόσφαιρα που θα οδηγήσει σε ένα υπέροχο ρομάντζο και ένα έντονο ειδυλλιακό σκηνικό.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες τα ξημερώματα βοηθά να αρχίσουμε την ημέρα μας με καλή διάθεση, ενσυναίσθηση, τρυφερότητα και έντονα συναισθήματα. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες που θα οδηγήσουν στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν που προκαλούσαν άγχος. Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται με ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω εντείνει τις οικονομικές συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο. Που μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για εμάς. Συναισθηματικά, η δοτικότητα μας χαρακτηρίζει επιδιώκοντας έτσι να δημιουργήσουμε ένα σταθερό περιβάλλον για τον σύντροφό μας. Προσοχή προς το βράδυ καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε κραιπάλες και περιττές σπατάλες που θα έχουν επίπτωση στην τσέπη μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας κατακόρυφα την ανάγκη για επικοινωνία και έντονη κοινωνική ζωή. Οι επαφές με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε όμορφες παρέες και διασκέδαση. Κοινωνικές προσκλήσεις δεν αποκλείονται που θα μας φέρουν σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Νέες γνώσεις και νέες εμπειρίες μπορεί να προσπαθούν μέσα από τις καινούργιες μας γνωριμίες που δεν αποκλείεται να μας οδηγήσουν σε γνωστικά αντικείμενα που μπορούν να μας εξελίξουν. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσουν φραστικά επεισόδια με τους αγαπημένους μας.

myastro