Όστιν Μπάτλερ: Αποκάλυψε γιατί… φοβόταν την πρώτη συνάντηση με τον Τομ Χανκς

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Φεβρουαρίου 2023 12:27

Παρ’ όλο που ο Όστιν Μπάτλερ και ο Τομ Χανκς έχουν αναγνωριστεί και οι δύο για τις ερμηνείες τους στην ταινία «Elvis» και έχουν αποσπάσει βραβεία, οι δύο ηθοποιοί είχαν κοινούς φόβους για τους εμβληματικούς ρόλους που υποδύθηκαν, του βασιλιά του rock n’ roll Έλβις Πρίσλεϊ και του μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ.

Ο Όστιν Μπάτλερ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήταν καλεσμένος στο «The Graham Norton Show» και μεταξύ άλλων θυμήθηκε τη συνάντησή του με τον Τομ Χανκς, τον οποίο και αποκάλεσε «θρύλο».

«Όποτε συναντάς κάποιον που θαύμαζες για πολύ καιρό, ελπίζεις ότι θα είναι θερμός μαζί σου», είπε αρχικά ο Μπάτλερ «αλλά ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά».

«Και κάποιος σαν τον Τομ, το κάνει αυτό για τόσο καιρό και είναι τόσο μετρ της τέχνης του και έτσι φοβήθηκα», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ευτυχώς για τον Μπάτλερ δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Καθώς ο Αμερικανός ηθοποιός μπήκε στο σπίτι του σκηνοθέτη τους Μπαζ Λούρμαν στην Αυστραλία εκείνη την εποχή, θυμήθηκε: «Ο Τομ γυρίζει και με βλέπει και λέει: ‘Αγόρι μου! Αγκάλιασ;e με’ και μου κάνει τη μεγαλύτερη αγκαλιά».

«Τότε ο Μπαζ είπε: ‘Ας σας δώσω παιδιά λίγο χρόνο’ και απλώς μιλήσαμε τόση ώρα», ανέφερε Μπάτλερ.

«Κάποια στιγμή ο Χανκς είπε: ‘Αισθάνομαι τόσο εκνευρισμό. Είμαι τρομοκρατημένος’. Κανείς δεν ξέρει πώς ακούγεται ο συνταγματάρχης Πάρκερ. Όλοι ξέρουν πώς ακούγεται ο Έλβις» πρόσθεσε.

«Ξαφνικά ήμασταν συνάδελφοι», πρόσθεσε ο Μπάτλερ απευθυνόμενους στον παρουσιαστή του σόου Γκράχαμ Νόρτον. «Ήμασταν και οι δύο σε θέση να μοιραστούμε τον φόβο μας και ήμασταν ενωμένοι με αυτόν τον τρόπο».

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάτλερ διεκδικεί Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Elvis» στην 95η απονομή των βραβείων, που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Μαρτίου.

Ο Χανκς, από την πλευρά του, απέσπασε το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου στην τελετή απονομής των βραβείων της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών 2022 (AACTA).