Πάτρα: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του Μάνου μετά το πόρισμα Μαλένας – Ιριδας

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 16:53

Πάτρα: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του Μάνου μετά το πόρισμα Μαλένας - Ιριδας

Ένα 24ωρο μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας που παραδόθηκε στις Αρχές από τους δύο ιατροδικαστές Καλογρηά και Καρακούκη, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δηλώνει συντετριμμένος.

Ο ίδιος μίλησε στη Ρένα Κουβελιώτη χωρίς να έχει καμία διάθεση να δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα, καθώς μόλις χθες πληροφορήθηκε πως και τα τρία του εγγόνια έφυγαν από τη ζωή από μη παθολογικά αίτια.

«Δεν το χωράει το μυαλό μας. Δεν ξέρετε τι περνάμε όλο αυτόν τον καιρό, ούτε υποψιάζεστε. Υποφέρουμε… Ελάτε στη θέση μας… Έχουμε χάσει το νου μας. Θα μιλήσουν οι δικηγόροι μας και εμείς όταν έρθει η ώρα. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία. Ξέρετε πόσα απειλητικά μηνύματα διαβάζω στα social;», είπε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη στον Alpha.

Υπόθεσης Πάτρας: Ραγδαίες εξελίξεις – Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου! Μπήκε από την πίσω πόρτα

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια. Μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδας, όπου κάνει λόγο για ασφυκτικό θάνατο, κορυφώνονται οι καταθέσεις και δεν αποκλείονται νέες διώξεις.

Στο θρίλερ της Πάτρας πριν από λίγο, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μεταφέρθηκε από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση. Χθες κατέθετε για περισσότερες ώρες η μητέρα τους.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, στην Πάτρα, το μοιραίο βράδυ που βρέθηκε νεκρή η μικρή Ίριδα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε στη ΓΑΔΑ λίγα λεπτά πριν από τις 13:00. Και επέλεξε να μπει από την πίσω πόρτα του κτιρίου, συνοδεία του δικηγόρου της αδερφής της, Όθωνα Παπαδόπουλου. Μερικές γυναίκες που βρίσκονταν στο σημείο, την αποδοκίμασαν, φωνάζοντάς της “σκύλα” και “κρέμασμα”.

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ως του μοναδικού ανθρώπου στο σπίτι μαζί με τη μητέρα, το βράδυ του θανάτου του βρέφους, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Δεν αποκλείεται, αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, να υπάρξουν και νέες διώξεις.

Να θυμίσουμε ότι χθες παραδόθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με το πόρισμα, ο θάνατός τους δεν οφείλεται σε κάποια τοξική ή ναρκωτική ουσία (όπως η κεταμίνη στην περίπτωση της Τζωρτζίνας) ούτε σε παθολογικά αίτια. Ο θάνατός τους οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα και όλα τα στοιχεία κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.