Πάτρα: Ζητάει τεστ πατρότητας ο Μάνος Δασκαλάκης για Μαλένα και Ίριδα

20 Απριλίου 2022 15:10

Θανάσης Κατερινόπουλος: "Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν"

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μία αποκάλυψη βόμβα καθώς ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης σκοπεύει να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, κάτι που είχε προτείνει ήδη και ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Πάτρα: Ζητάει τεστ πατρότητας ο Μάνος Δασκαλάκης για Μαλένα και Ίριδα

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών και όπως αναφέρθηκε είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη.

«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε ο κ. Κουσουλός.