Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα κι έχασα τη δουλειά»

22 Μαρτίου 2022 12:45

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και εξομολογήθηκε ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση σε θεατρική παράσταση.

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα κι έχασα τη δουλειά».

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και την Ελεονώρα Μελέτη για την θεατρική του πορεία την σχέση του με τις γυναίκες αλλά και το πώς η οικογένεια του αντιμετώπισε το γεγονός ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και μίλησε για τα όσα συμβαίνουν τελευταίους μήνες στο χώρο του θεάτρου με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έχουν στο επίκεντρό τους μεγάλα ονόματα της υποκριτικής τέχνης.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί και εκείνος σεξουαλική παρενόχληση σε θεατρική παράσταση και επειδή εναντιώθηκε στα θέλω του

συγκεκριμένου ατόμου το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την δουλειά του και να βρεθεί εκτός της θεατρικής σκηνής

“Ο πατέρας δεν πήρε με καλό τρόπο ότι θα γίνω ηθοποιός. Τότε υπήρχε η άποψη ότι δεν είναι μια κανονική δουλειά. Ο πατέρας μου αποδέχθηκε ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά, όταν με είδε στην τηλεόραση. Μου άρεσε που ήμασταν μέχρι αφίσα στα δωμάτια.

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Αν κάποιος δεν είναι άξιος δεν θα παραμείνει στον χώρο μας, υπάρχουν βέβαια και υπερεκτιμημένοι. Θα πρέπει να είναι

εξαιρετικό ταλέντο, ώστε κάποιος να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, δεν νομίζω όμως ότι συμβαίνει.

Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αντιμετωπίστηκε επί τόπου, έχασα και δουλειά. Έξω στο δρόμο με φώναζαν Ιάσονα λόγω του Ρετιρέ, εγώ δεν βλέπω τις επαναλήψεις.

Έχω κάνει σχέση και με μεγαλύτερη γυναίκα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι διαφορές ηλικίας. Δεν βλέπω τον λόγο να κάνω γυμνό στο θέατρο. Πάντα ήταν μικρές οι αμοιβές στο θέατρο”

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος πρωταγωνιστούσε τα τελευταία χρόνια στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA Έλα στη θέση

μου που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης αλλά και να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό για όλες τις σεζόν που προβλήθηκε.