Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της δεύτερης καταγγέλλουσας – «Κατέβασε το παντελόνι του και…»

17 Μαΐου 2022 14:30

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 18 Μαρτίου στο «σκαμνί» ο ηθοποιός

Σοκάρει η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσα στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία.

Η δεύτερη η καταγγέλλουσα περιέγραψε στο δικαστήριο πάω στο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει βγάζοντας ακόμα και τα γεννητικά του όργανα έξω από το παντελόνι του.

«Ήμασταν και οι δύο στον καναπέ. Κάθισε δίπλα μου. Άρχισε να με φιλάει, να μου λέει χυδαία λόγια. Προσπάθησα να τον απωθήσω, δεν τα κατάφερα. Είχε κατεβάσει το παντελόνι και έβγαλε τα γεννητικά του όργανα. Καβάλησε πάνω στα πόδια μου. Κουνιόμουν συνεχώς. Μου κατέβασε το κολάν και παρέσυρε και το εσώρουχο. Με δύναμη προσπαθούσε να εισχωρήσει μέσα μου. Προσπάθησα να κουνιέμαι ασταμάτητα. Άφησε το χέρι του, για να πιάσει το γεννητικό όργανο και μπόρεσα να τον απομακρύνω. Κατάφερα και σηκώθηκα και κοπάνησα σε έπιπλο και προσπάθησα να φύγω. Εκείνη στιγμή αισθάνθηκα το γεννητικό του όργανο να με ακουμπάει. Αισθανόμουν ότι ήταν σε στύση. Η πάλη δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή. Κατάφερα να κουνιέμαι και αυτό φάνηκε ότι τον δυσκόλεψε. Όπως με είχε πιάσει από πίσω κατάφερε να με γυρίσει μπροστά και πήγα στην πόρτα, ανέβασα κολάν και είδα ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη.

Φώναζα «ααα» και χτυπούσα την πόρτα. Εκείνος μου είπε ατάραχος και ξενερωμένος “μη φωνάζεις τσάμπα δεν είναι κανένας στο θέατρο”. Άρχισα να κοπανάω την πόρτα και με τα χέρια και τα πόδια. Μου είπε αν περάσεις αυτήν την πόρτα “θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου”. Έλεγα συνέχεια θέλω να φύγω. Πράγματι έφερε το κλειδί, ξεκλείδωσε και έφυγα»