Πιάτσα Καλαμάκι

Δημοσιεύθηκε: 07/02/2019 17:04
Πιάτσα Καλαμάκι

Πιάτσα Καλαμάκι και την Μεγάλη Εβδομάδα!

Παρόλες τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς που προκαλεί η πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση, το Πιάτσα Καλαμάκι παραμένει κοντά σας για όλη την Μ. Εβδομάδα, ακόμη και το Μ. Σάββατο!

Δοκιμάστε λοιπόν καλαμάκι και σαλάτα με ψητά λαχανικά, μερίδες με κεμπάπ αλλά και λουκάνικο θαλασσινών, τυλιχτά με καλαμαράκια και μπιφτέκια λαχανικών ακόμη και Burger με μανιτάρια ή ρεβυθοκεφτέδες ! Οι επιλογές σας είναι πολλές, πρωτότυπες και ιδιαίτερα νόστιμες!

Αυτό που πρέπει να τονιστεί όμως, είναι ότι όταν κάνετε μια παραγγελία από το Πιάτσα Καλαμάκι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας. Τηρούνται στον μέγιστο βαθμό όλες οι απαραίτητες υγειονομικές προδιαγραφές, για να διαφυλαχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η δημόσια υγεία. Οι εβδομαδιαίες απολυμάνσεις με ειδικό υγρό, η παροχή αντισηπτικού, μάσκας και γαντιών σε όλους τους υπαλλήλους των καταστημάτων, αποτελεί πρώτιστη μέριμνα.

Απολαύστε λοιπόν τις πιο λαχταριστές νηστίσιμες λιχουδιές της Αθήνας…από την ασφάλεια του σπιτιού σας! Επιλέξτε ανέπαφη παράδοση και πληρώστε μέσω κάρτας, χωρίς να έρθετε σε επαφή με κανέναν, για ακόμη μεγαλύτερη προστασία!

Διευθύνσεις:

1) Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 34, (Κεντρική Πλατεία), Τ.: 210 9343023,

https://piatsakalamaki-neasmirni.gr/

2) Χαλάνδρι: Ηρακλείου 2, (Πεζόδρομος) Τ.: 210 6801555

https://piatsakalamaki-chalandri.gr/

3) Κυψέλη: Φωκίωνος Νέγρη 17 (Coming Soon)

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.