Πηνελόπη Πιτσούλη για Γιώργο Κιμούλη: «Και η φρασεολογία είναι βιασμός, είναι ανεπίτρεπτο»

Συντάκτης: Newsroom

27 Φεβρουαρίου 2023 14:10

Πηνελόπη Πιτσούλη για Γιώργο Κιμούλη: «Και η φρασεολογία είναι βιασμός, είναι ανεπίτρεπτο»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή της, τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά και την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

«Ο πατέρας μου με προέτρεψε να γίνω ηθοποιός, γιατί ήταν το μεράκι του. Ο σύζυγός μου με έστειλε στην σχολή υποκριτικής. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 57 χρόνια. Πρώτα γίναμε φίλοι και μετά εραστές», δήλωσε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Για τα εγγόνια της ανέφερε: «Είναι επίτευγμα στη ζωή σου να έχεις εγγόνια, έχω πέντε. Η εγγονή μου έχει ταλέντο στην υποκριτική, ξεκίνησε και σχολή φέτος», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη τοποθετήθηκε σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Γιώργος Κιμούλης αν αποφάσισε ότι είναι έτοιμος, να εκτεθεί στο κοινό. Γι΄ αυτό που είπε η Μαρία Ιωαννίδου, και η φρασεολογία είναι βιασμός, είναι ανεπίτρεπτο», υπογράμμισε.

Για την συμμετοχή της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» τόνισε: «Στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κάνω μια στριμμένη πεθερά. Ως μαμά δεν έχω επέμβει ποτέ στα παιδιά μου. Την νύφη μου την εκτιμώ ιδιαίτερα, αν καταλάβω ότι δεν αγαπάει τον γιο μου, αλίμονό σου!».

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Έκανα τρεις αποβολές! Αν με απάτησε ο άντρας μου, δικαίωμά του»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για την προσπάθεια που έκανε να αποκτήσει παιδιά έχοντας κάνει τρεις αποβολές, ενώ αναφέρθηκε και στην απιστία λέγοντας πως “όποια γυναίκα λέει ‘εμένα ο άνδρας μου ποτέ δεν με απάτησε’ είναι ηλίθια”.

Και πότε πήγατε στη Δραματική Σχολή;

Όταν ήταν η κόρη μας τριών χρόνων, ο Γιώργος μού βρήκε τη Δραματική κι έτσι πήγα στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Και στον τρίτο χρόνο της σχολής έμεινα έγκυος και έκανα τον Άγγελό μας. Ταλαιπωρήθηκα όμως πολύ για να γίνω μητέρα. Έκανα τρεις αποβολές!

Την τέταρτη φορά που έμεινα έγκυος κατάφερα και έκανα τη Σάννυ. Όταν ήρθε η Σάννυ δεν ήθελα άλλο παιδί, γιατί είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Μου έφτανε η Σάννυ, αλλά μετά ήρθε ο Άγγελος και η ευτυχία μου διπλασιάστηκε. Ο άνδρας μου μού είχε πει – και φυσικά συμφώνησα – πως όσα παιδιά ερχόντουσαν θα τα κρατούσαμε. Κατά λάθος κανένα παιδί δεν έρχεται. Ποτέ δεν θα «έριχνα» ένα παιδί.

Ήσασταν όμορφη, έντονη προσωπικότητα, με θαυμαστές, όλα αυτά τα χρόνια, το κομμάτι που λέγεται απιστία – και εκείνος αντίστοιχα – πώς το αντιμετωπίσατε;

Μπορώ να σου πω για εμένα. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να φλερτάρω ή να πάω με έναν άλλο άνδρα. Δεν με ενδιέφερε. Με κάλυπτε ο Γιώργος απόλυτα σε όλους τους τομείς. Όσο για τον Γιώργο, δεν μπορώ να σου πω, γιατί δεν ξέρω. Κι όποια γυναίκα λέει ‘εμένα ο άνδρας μου ποτέ δεν με απάτησε’ είναι ηλίθια.

Από την άλλη, δεν με νοιάζει γιατί ποτέ δεν έλειψε από το σπίτι μας, δεν άλλαξε συμπεριφορά απέναντί μου, πάντα με φρόντιζε. Ό,τι κι αν έκανε, δικαίωμά του είναι. Μόνο να μην ταράζει τα νερά της οικογένειας και ας κάνει ό,τι θέλει. Γι’ αυτό και δεν στάθηκα ποτέ και δεν με ένοιαζε σε αυτά που λένε συνήθως οι γυναίκες ‘υποψιάζομαι αυτό ή εκείνο’. Γιατί ν’ ασχοληθώ με αυτό; Έχει τόσα ενδιαφέροντα η ζωή, είπε στην On Time.