Ποια ζώδια έχουν κλίση στη σεξουαλική ποικιλία – σε τρίγωνα, τετράγωνα και πανηδονισμό

Δημοσιεύθηκε: 15/03/2019 15:25

Είναι άπιστα ή απλώς τούς αρέσει η ποικιλία; Γεγονός είναι πως ένας «εγωίσταρος» όπως ο Κριός δεν θα καταδεχόταν να μοιράζεται αυτόν με τον οποίο κάνει σεξ. Ένας Δίδυμος, όμως; Αχα. Εδώ είμαστε. Ακολούθως σού λέμε ποια ζώδια είναι επιρρεπή στον πανηδονισμό. Και στα (ιψενικά) τρίγωνα και στα τετράγωνα και σε όλα – τέλος πάντων.

Δίδυμος

Εδώ δεν έχουμε μόνο τρίγωνα, αλλά και τετράγωνα, γενικότερα πολύγωνα, αφού ο Δίδυμος έχει την τάση να δημιουργεί καταστάσεις από τις οποίες πάντοτε φεύγει πρώτος τρέχοντας αφού κάνει τη ζημιά και αφήνει τους υπόλοιπους να πληρώσουν το λογαριασμό. Ο Δίδυμος όταν γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, δηλαδή συνέχεια, συμπεριφέρεται σαν γάτα: Kάνει τις ακαθαρσίες, τις κουκουλώνει όπως όπως και πάει να φάει σε άλλο σπίτι.

Σκορπιός

Καλά ερωτικό τρίγωνο χωρίς Σκορπιό, είναι Μάρτης δίχως Σαρακοστή: Aπλά δε γίνεται -καλή ώρα μια και τη διανύουμε κιόλας. Ο Σκορπιός επειδή δε μπορεί να αντέξει την υπερβολική του σεξουαλικότητα, ούτε να τη διοχετεύσει σε ένα και μόνο άτομο, εμπλέκεται ερωτικά με πολλά ταυτόχρονα και εκτονώνεται δημιουργώντας φυσικά προβλήματα τριγύρω του. Σαν το Δίδυμο αλλά με άλλο ζώδιο.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Αυτή η σιγανοπαπαδιά του ζωδιακού ενσαρκώνει το αουτσάιντερ που γίνεται φαβορί σε τέτοιες περιπτώσεις: Eκεί που νομίζεις πως έχεις δίπλα σου έναν πιστό σύντροφο που σε αγαπάει και δεν έχει μάτια για άλλο πρόσωπο, ξαφνικά μαθαίνεις ότι έχει άλλη μια οικογένεια στην Αργεντινή. Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι και ειδικά στην περίπτωση ενός Ιχθύ που είναι μανούλα στο να σφηνώνει ανάμεσα σε ανυποψίαστα ζευγάρια.

TIP

Ενώ τα προηγούμενα ζώδια είναι τα πιο «υποψιασμένα», μην αποκλείετε και ένα Καρκινάκι ή ένα Παρθένο να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Απλώς, θα γίνει σε μικρότερο βαθμό. Οι Νο 1, πάντως, είναι οι Σκορπιοί και ακολουθούν οι Δίδυμοι. Οι Ιχθείς σε μικρότερο βαθμό. Αν και οι τελευταίοι την επόμενη μέρα πιθανό και να έχουν… ξεχάσει (ό,)τι έκαναν.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT