Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού

10 Απριλίου 2022 15:19

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το κελί στο οποίο κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού έδειξε το Mega και η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» πρόκειται για έναν ειδικό χώρο προκειμένου να μην υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει η κατηγορουμένη βορά στην οργή των υπόλοιπων κρατουμένων, αλλά και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει κακό στον εαυτό της.

Στο δωμάτιο υπάρχει ένα μονό κρεβάτι, ατομική ντουζιέρα, τα κολάζ στους τοίχους, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες, προϋπήρχαν και έξω ακριβώς υπάρχει ένα καρτοτηλέφωνο και προβλέπεται ατομικός προαυλισμός.

Σημειώνεται πως στο πρώτο επισκεπτήριο που είχε με την οικογένειά της, οι συγγενείς της, της πήγαν 100 ευρώ, μία τηλεόραση με κεραία, ρούχα ενώ η κατηγορουμένη έχει δανειστεί ορισμένα λογοτεχνικά βιβλία από την βιβλιοθήκη των φυλακών.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το “αρρωστημένο κίνητρο” της!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο επίκεντρο ανατριχιαστικό νέων αποκαλύψεων σχετικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από την Ρούλα Πισπιρίγκου που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της και την σχέση που διατηρούσε με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το “αρρωστημένο κίνητρο” της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που συσχετίζει τον θάνατο της μικρής Μαλένας με την άρνηση της Ρούλας να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λίγες μέρες μετά την άρνηση της Ρούλας να παραμείνει στην Αθήνα για την θεραπεία της Μαλένας το μικρό κορίτσι έφυγε από την ζωή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την εκπομπή Χαμόγελα και πάλι παρενέβη τηλεφωνικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σύμφωνα με την πλευρά της πελάτισσας του.

«Για να φτάσουμε να μιλήσουμε για τα κίνητρα του δράστη, πρέπει πρώτα να έχει κριθεί η ενοχή του. Αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει μόνο θεωρητική συζήτηση.Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το “αρρωστημένο κίνητρο” της!

Όσα άκουσα ως φερόμενα κίνητρα από τη συγκεκριμένη εφημερίδα μου φαίνονται παράλογα, και αντίθετα στην κοινή λογική.

Αν το αφήγημα είναι ότι η γυναίκα αυτή έκανε 3 ή μία ανθρωποκτονία με κίνητρο να έχει κοντά της το σύζυγο, καταλαβαίνετε ότι αυτό δε συνάδει με την κοινή λογική.

Δε σκοτώνει μια γυναίκα τον απόλυτο συνδετικό κρίκο που έχει με έναν άντρα, δεν τον φέρνει με αυτόν τον τρόπο κοντά της. Οι πιο ισχυρές γέφυρες σε ένα ζευγάρι είναι τα παιδιά.

Έχω ακούσει από τον κ. Δασκαλάκη ότι η εντολέας μου είχε εξωσυζυγική σχέση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία γυναίκα να θέλει να φέρει πίσω το σύζυγό της, ενώ φέρεται να είχε εραστή.

Τα κίνητρα που παρουσιάζονται στα δικά μου αυτιά ακούγονται αντιφατικά και παράλογα. Δε με πείθουν»