Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τους έπιασε ο Μάνος στο κρεβάτι»

10 Απριλίου 2022 13:00

Η Ρούλα Πισπιρίγκου  βρίσκεται στο επίκεντρο σοκαρίστηκων αποκαλύψεων για την προσωπική της ζωή.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τους έπιασε ο Μάνος στο κρεβάτι».

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου του παρουσιάστηκε μία ακόμα μαρτυρία ενός ανθρώπου που διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν με τη Ρούλα Πισπιριγκου και ανέφερε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς μου συμπεριφέρθηκε όταν εκείνος αποφάσισε να χωρίσουν.Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τους έπιασε ο Μάνος στο κρεβάτι»

«Όταν τα είχα με την Ρούλα και της είπα μετά από ένα μήνα θέλω να χωρίσουμε, γύρισε και μου είπε πως αν γίνει αυτό θα πω στους φίλους σου διάφορα πράγματα που ξέρω για εσένα και μου τα έχεις εμπιστευτεί.

Ναι την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της. Το πιστεύω ναι.Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τους έπιασε ο Μάνος στο κρεβάτι»

Γιατί από ότι είχα ακούσει, ο Μάνος τους είχε πιάσει με άλλον στο κρεβάτι. Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί της, ένα τελευταίο μήνυμα της είχα στείλει.

Ρούλα μου της λέω ζωή σε εσάς, είναι το τρίτο παιδάκι που έχεις χάσει, δεν ξέρω τι να πω και μου απάντησε με ένα απαθητικό μήνυμα ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Αυτό»

Οι μαρτυρίες γύρω από την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι καθημερινές και προκαλούν ανατριχίλα.

Ο συνήγορος τής Ρούλας Πισπιρίγκου έχει διαψεύσει όλες τις αποκαλύψεις που γίνονται στις εκπομπές.

«Για να φτάσουμε να μιλήσουμε για τα κίνητρα του δράστη, πρέπει πρώτα να έχει κριθεί η ενοχή του. Αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει μόνο θεωρητική συζήτηση.Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το “αρρωστημένο κίνητρο” της!

Όσα άκουσα ως φερόμενα κίνητρα από τη συγκεκριμένη εφημερίδα μου φαίνονται παράλογα, και αντίθετα στην κοινή λογική.

Αν το αφήγημα είναι ότι η γυναίκα αυτή έκανε 3 ή μία ανθρωποκτονία με κίνητρο να έχει κοντά της το σύζυγο, καταλαβαίνετε ότι αυτό δε συνάδει με την κοινή λογική.

Δε σκοτώνει μια γυναίκα τον απόλυτο συνδετικό κρίκο που έχει με έναν άντρα, δεν τον φέρνει με αυτόν τον τρόπο κοντά της. Οι πιο ισχυρές γέφυρες σε ένα ζευγάρι είναι τα παιδιά

Έχω ακούσει από τον κ. Δασκαλάκη ότι η εντολέας μου είχε εξωσυζυγική σχέση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία γυναίκα να θέλει να φέρει πίσω το σύζυγό της, ενώ φέρεται να είχε εραστή.

Τα κίνητρα που παρουσιάζονται στα δικά μου αυτιά ακούγονται αντιφατικά και παράλογα. Δε με πείθουν»