Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες δηλώσεις του νονού της Μαλένας! Εμπλέκουν την κόρη του με την κεταμίνη

11 Απριλίου 2022 12:45

Ο κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και ξέσπασε κατά όλων όσων τον ανακατεύουν με την κεταμίνη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες δηλώσεις νονου Μαλένας! Εμπλέκουν την κόρη του με την κεταμίνη

Ο κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε νέες δηλώσεις σήμερα το πρωί και απάντησε σε όλους όσους τον κατηγορούν για εξωσυζυγική σχέση μαζι της. Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες δηλώσεις νονου Μαλένας! Εμπλέκουν την κόρη του με την κεταμίνη

«Δεν είχα καμία διαφορετική σχέση εκτός από την κουμπαριά. Τίποτα άλλο.

Δεν είχα ποτέ σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Εγώ δεν είχα τίποτα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ούτε η Μαλένα είναι δικό μου παιδί, ούτε κανένα άλλο δεν είναι δικό μου παιδί. Αυτά είναι γελοιότητες.

Είναι συκοφαντίες και προσπαθούν από τις φωτογραφίες να λένε ότι μου μοιάζει το ένα, ότι η Μαλένα μοιάζει στην κόρη μου, την οποία ονομάζουνε και γυναίκα μου.

Ότι έχουμε τα ίδια μάτια, ότι έτσι… Αυτά δεν στέκουν, είναι ανακρίβειες και συκοφαντίες.

Διατηρούσα φιλικές σχέσεις και με τους δύο. Δεν θέλω να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι είναι ένοχη.Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες δηλώσεις νονου Μαλένας! Εμπλέκουν την κόρη του με την κεταμίνη

Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί, πάντως πιστεύω ότι δεν είναι ένοχη. Ήταν πολύ καλή μητέρα,

Όσα έβλεπα εγώ μπροστά στα μάτια μου, ήταν πάρα πολύ καλή. Αγάπαγε τα παιδιά, τα πρόσεχε, έπαιζε μαζί τους. Ήτανε τέλεια, κατ’ εμένα.

Όλα αυτά που λένε δεν με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα γιατί βλέπω ότι στο διαδίκτυο όπως μπλέχτηκα κι εγώ χωρίς να φταίω σε τίποτα, βλέπω ότι κάνουν την τρίχα – τριχιά.

Αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένη, για μένα βέβαια κακώς, Τι να πω από κει και ύστερα;

Δεν ξέρω, θα μιλήσει η δικαιοσύνη σε κάθε περίπτωση.

Το όνομα της κόρης σας, η οποία εργάζεται σε νοσοκομείο, έχει εμπλακεί ότι η κατηγορουμένη της είχε ζητήσει κεταμίνη. Τι δηλώνετε γι’ αυτό;

Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Ναι, η κόρη μου είναι κοινωνική λειτουργός αλλά δεν είχε σχέσεις με τη Ρούλα, με την κουμπάρα μου, μόνο εγώ είχα σχέσεις.

ήταν με τη δουλειά της, έχει δυο παιδιά. Είχε να μιλήσει περισσότερα από πέντε χρόνια με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως έμπλεξαν εμένα έτσι έμπλεξαν και την κόρη μου.

Επειδή ίσως δουλεύει στο νοσοκομείο ας πούμε.

Και βάζουνε μια φωτογραφία, έχουνε βάλει φωτογραφίες, με τα μάτια τα δικά μου, της εγγονής μου, της Αναστασίας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Και λένε ότι τα μάτια μοιάζουν, αν είναι δυνατόν!

Έχουν βγάλει μια φωτογραφία που είμαι εγώ με την Μαλένα, δίπλα στην κόρη μου και νομίζουν ότι είναι παιδί μου κι ότι μοιάζει η κόρη μου, με τη Μαλένα, Μα για όνομα του Θεού και της Παναγίας!

Έχουνε κάνει πολλά πράγματα τα οποία, θεωρώ ότι όλα αυτά είναι βλακεία.

Πόση βλακεία, μπορεί και να υπάρχει; Θα υποβάλω δύο μηνύσεις, σε συγκεκριμένα πρόσωπα».

https://youtu.be/1IaAJWQjBgE