Υπόθεση Πάτρας: Όλα οσα δήλωνε στην κάμερα ο φερόμενος ως εραστής της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της

11 Απριλίου 2022 10:30

Η υπόθεση Πάτρας κρύβει πολλές και περίεργες πτυχές που οι αρχές καλούνται να ανακαλύψουν την αλήθεια ώστε να βρουν την άκρη του νήματος.

Υπόθεση Πάτρας: Όλα οσα δήλωνε στην κάμερα ο φερόμενος ως εραστής της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της.

Ο νονός της Μαριλένας και φερόμενος ως εραστής της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην κάμερα του Star λίγο πριν τη σύλληψη της κουμπάρας του και μιλούσε για γονιδιακό πρόβλημα πίσω από τους θανάτους των κοριτσιών.

«Εμείς κατά βάθος είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για κάποιο γονίδιο ή ιατρικό λάθος.

Δε πάει το μυαλό μας πουθενά αλλού, δεν είναι κάτι που έχει γίνει από χέρι. Θα βρεθεί αυτό στην πορεία.Υπόθεση Πάτρας: Όλα οσα δήλωνε στην κάμερα ο φερόμενος ως εραστής της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της

Πάνε να κάνουν λάθος, δε φταίει η Ρούλα σε κάτι. Δεν έχω μιλήσει με τη Ρούλα αυτές τις μέρες, δε νιώθω και εγώ καλά, δεν είναι και αυτή καλά, τρέχει.

Δε πιστεύω ότι είναι αλήθεια αυτά. ΄Τη Ρούλα την ξέρω πάρα πολύ καλά, ήταν μια αξιαγάπητη μητέρα που αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά της και δεν είναι σε θέση να έκανε το παραμικρό κακό.

Έχουν κάνει την τρίχα τριχιά. Δε φταίει η Ρούλα σε κάτι. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό, το πιστεύω.

Σε μια οικογένεια όλοι έχουν προστριβές. Και εγώ χωρισμένος είμαι, αυτό δε λέει κάτι.

Το σημαντικό είναι πως είναι κοντά για τα παιδιά τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον και δε ξέρεις αύριο τι μπορεί να γίνει.Γρηγόρης Λέων: "Ο ορισμός του ασφυκτικου θανάτου"

Τα αντρόγυνα χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν. Ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι.

Δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου, εγώ αγαπημένους τους έβλεπα και έτσι συνεχίζω να τους βλέπω. Θα ξανασμίξουν.

Τη Μαλένα την αγκάλιαζα, τη φιλούσα και γέλαγε.

Ήταν μια χαρά, υγιέστατο, χαρούμενο, ξαφνικά είχε πρηστεί ένας αδένας και είδαμε ότι έχει μια μορφή λευχαιμίας που ήταν όμως ιάσιμη…Περιμέναμε να γυρίσει στην Πάτρα σε 1-2 μέρες και εκεί που ήταν καλά, πέθανε…

Αυτό που μου είπε τότε η Ρούλα ήταν “κουμπάρε χάσαμε τον κόσμο”. Την αγαπούσε πάρα πολύ τη Μαλένα όπως και όλα τα παιδιά»