Σασμός: Άγριος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα σε Καλλιόπη και Μαρίνα

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Άγριος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα σε Καλλιόπη και Μαρίνα

Μπορεί όλοι να τον αναζητούν αλλά ο Σασμός θα αργήσει στον δεύτερο κύκλο στον… Σασμό. Κι αυτό γιατί αρκεί μόνο μία σπίθα για να δημιουργήσει απίστευτη φωτιά ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.

Στη σειρά Σασμός η κατάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες για μία ακόμη φορά είναι εκρηκτική. Δεν είναι ο φόνος του Άγγελου και η σύλληψη του Μαθιού η σπίθα. Αλλά ο μικρός Πετρής. Το μωρό θα χωρίσει το χωριό στα δύο (για μία ακόμη φορά). Και για μία ακόμη φορά η κατάσταση θα είναι οριακή και τα πάντα θα κρέμονται σε μία κλωστή.

Ο νέος πόλεμος αναμένεται να ξεκινήσει ξανά και μάλιστα πολύ σύντομα ανάμεσα στη Μαρίνα Βρουλάκη και την Καλλιόπη Σταματάκη στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του Alpha. Μια νέα σφοδρή σύγκρουση έρχεται με ανυπολόγιστες συνέπειες. Οι δυο οικογένειες θα ξανά συγκρουστούν και αυτή την φορά ο λόγος θα είναι πολύ σοβαρός.

Η αλήθεια που αφορά τον γιο της Αργυρώς και του Αστέρη δεν θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια. Η Καπετάνισσα μαθαίνει πως έχει εγγονό, τον μικρό Πετρή και φυσικά δεν θα μείνει αμέτοχη σε όλο αυτό. Μόλις η ηρωίδα μάθει την αλήθεια θα προκαλέσει τεράστιο πανικό που θα αναστατώσει ολόκληρη την Άνω Ποριά και ειδικά τους Βρουλάκηδες, που το κράτησαν κρυφό όλα αυτά τα χρόνια.

Για ακόμα μια φορά στην σειρά Σασμός, η Καλλιόπη και η Μαρίνα θα έρθουν ξανά αντιμέτωπες. Αφού η δεύτερη θα παλέψει με νύχια και με δόντια προστατέψει αμέσως την κόρη της αλλά και το εγγόνι της. Όσο και να προσπαθήσει όμως, οι Σταματάκηδες θα κινήσουν γη και ουρανό με σκοπό να διεκδικήσουν το παιδί. Καλλιόπη, Μαρίνα, Αστέρης και Αργυρώ έρχονται και πάλι αντιμέτωποι. Θα βρεθεί άραγε μια μέση λύση ή ένας νέος πόλεμος ξεσπά; Το κακό είναι ότι και ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι στα μαχαίρια, αφού ο πρώτος είναι έξαλλος γιατί εκείνη δεν του είπε την αλήθεια από την αρχή. Και ο νέος πόλεμος πλησιάζει επικίνδυνα.