Σασμός: Νέα πρόσωπα φέρνουν εξελίξεις και ανατροπές

11 Μαρτίου 2022 22:25

Ο μιντιάκιας: ο κύβος ερρίφθη για τον Σασμό! Τουλάχιστον τρεις σούπερ μεταγραφές

Νέα πρόσωπα φέρνουν εξελίξεις και ανατροπές στον Σασμό. Η πετυχημένη σειρά του Alpha αυτή την εβδομάδα δεν έχει μόνο καταιγιστικές εξελλιξεις αλλά και νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στις ιστορίες και θα φέρουν άλλο αέρα στη σειρά. Ποια είναι όμως αυτά.

Γιώργος Χριστοδούλου

 

Σταύρος Πανταζής (Γιώργος Χριστοδούλου)

Ο Σταύρος έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Βαγγέλη. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εργαστήριο. Ο Σταύρος θα  βρει την Αργυρώ στην χειρότερη φάση της: απογοητευμένη και προδομένη, έχει φύγει από την Κρήτη, έχει χάσει την  πίστη της στους ανθρώπους και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Εκείνος θα την ερωτευθεί, θα την αγαπήσει βαθιά, θα την βοηθήσει, με πολλή υπομονή, τρυφερότητα κι αγάπη, να επουλώσει τα τραύματά της από τον θάνατο του αδερφού της και την προδοσία του Αστέρη.

γιωργος τριανταφυλλιδης

 

Βαγγέλης Πανταζής (Γιώργος Τριανταφυλλίδης) 

Ο Βαγγέλης είναι ο αδελφός του Σταύρου. Έχει το πάθος της χαρτοπαιξίας, χρεώνεται διαρκώς και δημιουργεί προβλήματα. Τα δυο αδέρφια είναι βαθιά συνδεδεμένα: ο Σταύρος δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ, ότι ο αδερφός του του έσωσε,  όταν ήταν μικρός τη ζωή, σε μια πυρκαγιά. Εκεί τραυματίστηκε ο Βαγγέλης που από τότε κουβαλάει μια αναπηρία. Ο Βαγγέλης έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Σταύρο. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το κρατήσουν.

Γιάννα Ζιάννη

 Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη)

Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του νέου (Πέτρος κι αυτός) που κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δυο γυναίκες (Μαρίνα, Αργυρώ). Αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με την Μαρίνα. Είναι, επιπλέον, η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη (αδερφή της μάνας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια). Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.