Σασμός: Ο παράνομος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη που αναστατώνει το χωριό

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Ο παράνομος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη που αναστατώνει το χωριό

O ερχομός του στην Κρήτη ανοίγει μεγάλες πληγές στον Σασμό. Και οι κινήσεις του θα είναι καθοριστικές στις εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Στον Σασμό, ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη και μάλιστα τη μέρα της κηδείας του Άγγελου θα προκαλέσει σοκ σε όλο το χωριό. Κι αυτό γιατί όλοι τον θεωρούν νεκρό, ότι πνίγηκε έπειτα από ναυάγιο στη θάλασσα. Βέβαια, πρόκειται για φανταστικές ιστορίες, αφού ο Παύλος είναι μπροστά τους ολοζώντανος.

Αλλά και αποφασισμένος για εκδίκηση. Θεωρεί τους Σταματάκηδες υπεύθυνους για όλα τα δεινά των Βρουλάκηδων. Ακόμη και για τον θάνατο του Πετρή και του Άγγελου. Τι κι αν ο Αστέρης αθωώθηκε για τον θάνατο του Πετρή. Τι κι αν αποδειχθεί ότι ο Μαθιός δεν είναι τελικά ο δολοφόνος του Άγγελου, αλλά ο Κώστας. Για τον Παύλο οι Σταματάκηδες θα πρέπει να πληρώσουν.

Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη του, κρύβοντας πολλά μυστικά

Όπως έναν μεγάλο έρωτα που άλλαξε δραματικά τη ζωή του. Ο χαρακτήρας αυτός, μπορεί να δείχνει αδίστακτος κι εκδικητικός, όμως είναι βαθιά πληγωμένος.

Ποιος είναι, όμως, ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη και γιατί θα ανατρέψει τους στόχους του, στη σειρά του Alpha που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό; Εκτός από τον ίδιο, στον νησί επιστρέφει και η πρώην γυναίκα του, την οποία θα υποδυθεί η Γιώτα Φέστα.

Η πρώην σύζυγος του Παύλου είναι μία αυστηρή εισαγγελέας. Η οποία δείχνει ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Έρχεται στο νησί μαζί με το νέο της σύζυγο, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Μάνος Πετούσης. Ο νυν σύζυγος είναι γιατρός. Και θα είναι εκείνος που θα αναλάβει τα καθήκοντα που είχε ο Άγγελος στο χωριό, πριν πεθάνει.

Ο Παύλος και η πρώην του σύζυγος θα έρθουν ξανά κοντά. Ένα νέο ειδύλλιο θα φουντώσει, γεμάτο αναμνήσεις του παρελθόντος, πόνο, οργή και πάθος. Θα καταφέρουν να είναι ξανά οι δυο τους, ή η σχέση τους τελείωσε οριστικά; Ο Παύλος αναστατώνεται με την παρουσία της στο χωριό και δε διστάζει να το δείξει με κάθε τρόπο.