Σασμός: Ο Σταύρος πιάνει στα πράσα την Αργυρώ με τον Αστέρη

Συντάκτης: Newsroom

18 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Ο Σταύρος πιάνει στα πράσα την Αργυρώ με τον Αστέρη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Σασμό με την έναρξη του δεύτερου κύκλου. Ένας χωρισμός θα πέσει σαν κεραυνός στο χωριό. Μόνο που δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Στον Σασμό, ο Αστέρης και η Αργυρώ αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Μπορεί το μίσος να έχει θεριέψει ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες, αλλά ο έρωτάς τους αποδεικνύεται πολύ πιο δυνατός.

Το ζευγάρι έχει πολύ έντονα αισθήματα και η βεντέτα δεν μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο. Ο Αστέρης έκανε τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη του από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Η Αργυρώ από την πλευρά της καταλαβαίνει ότι είναι ακόμη πάρα πολύ ερωτευμένη και δεν μπορεί να βγάλει τον Σταματάκη από το μυαλό της.

Έτσι, η επανασύνδεση δεν πρόκειται να αργήσει. Βέβαια, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό εμπόδιο που ακούει στο όνομα Σταύρος. Ο τελευταίος στάθηκε βράχος δίπλα στην Αργυρώ σε μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής της. Την παντρεύτηκε και μεγαλώνει τον γιο της, τον Πετρή σαν να είναι δικό του παιδί.

Η Αργυρώ το ξέρει, αλλά πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Ο Αστέρης δείχνει αποφασισμένος να τη διεκδικήσει ξανά, ενώ κι εκείνη είναι θετική στο κάλεσμά του. Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της με τον Σταύρο έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο θάνατος του Άγγελου, αντί να την σπρώξει στην αγκαλιά του Σταύρου, την απομάκρυνε ακόμη περισσότερο. Όσο η οικογένεια διψά για εκδίκηση, τόσο η Αργυρώ πλησιάζει τους Σταματάκηδες.

Ο Αστέρης, στην προσπάθειά του να την πείσει πως είναι αθώος, την κυνηγά πιο έντονα. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον Σταύρο, ο οποίος θα ξεκινήσει την παρακολούθηση.

Ο Αστέρης κάνει για ακόμη μια φορά ερωτική εξομολόγηση την Αργυρώ, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Σταύρο. Όσο εκείνος προσπαθεί να κρατηθεί κοντά της, συνειδητοποιεί πως ο έρωτας τους δεν θα σβήσει ποτέ.

Η Αργυρώ θα λυγίσει, θα αρχίσει να κλαίει, θα σφίξει στην αγκαλιά της τον Αστέρη, αποδεικνύοντας πόσο πολύ τον αγαπά. Αυτό θα του δώσει κι άλλο θάρρος για να συνεχίσει να την πολιορκεί. Ο Σταύρος τους βλέπει και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει μέλλον σε αυτό τον γάμο.

Αφού κάνει ένα μεγάλο καυγά με τον Αστέρη, εγκαταλείπει την Αργυρώ και την Κρήτη. Μαζεύει τα κομμάτια του και επιστρέφει στα Γιάννενα.