Δεν αναγνωρίζεται! Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές η Τουρκάλα νικήτρια της Eurovision Σερτάμπ Ερενέρ!

20 Μαΐου 2022 12:50

Η Σερτάμπ Ερενέρ μπορεί να ξεσηκώσε τα πλήθη με τη μοναδική της εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision όμως έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές της από τις αναρίθμητες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να μαγέψει το ευρωπαϊκό κοινό και το 2003 να βρεθεί στην κορυφή του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision και να φέρει την πρωτιά αλλά και την διοργάνωση στην Τουρκία.

Σοκ! Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές η Τουρκάλα νικήτρια της Eurovision Σερτάμπ Ερενέρ!

Από το 2003 τα χρόνια πέρασαν και όπως φαίνεται η Superstar της Τουρκίας δεν έχει συμβιβαστεί και πολύ με τον χρόνο αφού οι αναρίθμητες πλαστικές στο πρόσωπό της μαρτυρούν την μάχη της με τη φθορά και τις ρυτίδες.

Σοκ! Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές η Τουρκάλα νικήτρια της Eurovision Σερτάμπ Ερενέρ!

Οι θαυμαστές της το τελευταίο διάστημα αναρωτιούνται αν και η ίδια έχει καταλάβει το πόσο έχει αλλάξει η εξωτερική της εμφάνιση και πόσο έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τουρκάλα τραγουδίστρια διαθέτει μία συγκλονιστική φωνή η οποία την έχει κάνει γνωστή στα πέρατα του κόσμου

Στην Ελλάδα έγινε ιδιαίτερα γνωστή  όταν τραγούδησε μαζί με τη Μαντώ λίγους μήνες πριν βρεθούν και οι δύο στην ίδια σκηνή της Eurovision.

Η Σερταμπ Ερενέρ πλησιάζει τα 60 και στα 50 χρόνια του Ευρωπαϊκού Μουσικού Σιαγωνισμού είχε καταλάβει την 9η θέση τα πιο αγαπημένα τραγούδια όλες τις διοργανώσεις